Публикации: 853
Теми: 10
Член от: Jan 2016
В интерес на истината - само за Fusion, защото не желаех да купувам приемник и антена, исках само бокса.
И да, беше голяма разправия, че "не може така" но исках втори абонамент, ползвах с роднини съвместно друг абонамент с 5 приемника и това може би наклони везните. Тогава в листата им (трябваше в офис да ида, не става по телефон или онлайн) на хартия имаше "Fusion план 12.90 включване, 5лв месечна такса"
Публикации: 1,621
Теми: 18
Член от: Nov 2015
Водите ненужна дискусия. Веднага Ви давам пример за още по-евтино заплащане към Булсат с всички канали - намирате приятел, който е техен абонат и ползва по-малко от 4 у-ва, разбирате се с него да заплаща за още един допълнителен приемник и вие му заплащате само стойността за допълнителния приемник. Гледате си всичко за около 2лв. на месец. Ако искате си вземете и приемника при вас, ако искате си ползвайте само приложението им. И всичкото това удоволствие за "огромния" разход от 2лв. на месец.
Публикации: 15
Теми: 0
Здрасти, ползвам коди Fusion от доста време но сега преминах андроид 11 на телефона и не мога да го инсталирам стигам до
->Локален път посочвате файла Android- Android/data/ като кликна на data не се отваря това с версии на коди 18.9, 18.5, 19
има ли решение.
Публикации: 15
20-01-2021, 11:52
(Последна редакция: Преди 20-01-2021, 13:06 от losh1.)
Да, разрешил съм пробвам с тези репо на Mar33 и PVR IPTV Simple Client 3.10.0
п.п. Най вероятно аз бъркам нещо щом никой друг не споменава за проблеми.
Публикации: 12
Член от: Jun 2020
Задължително ли трябва да съм платил абонамент към булсатком за да ползвам дабавката на Мар33?