Публикации: 10
Теми: 1
Член от: Nov 2016
Здравейте,
Имам следния проблем: След като инсталирах добавката за hbo go Bulgaria (имам платен абонамент към Теленор), влизам без проблеми в програмата, но при пускане на филм ми излиза "Време е за пуканки", за момент светва икона и не следва възпроизвеждане на видео. В момента използвам мак ос Каталина. Под Линукс (Убунто 20.04 Мейт) нямам никакви проблеми. Моля за помощ.
Поздрави
Благодаря за бързия отговор! Влязох в настройките на Inputstream helper и там деинсталирах, а след това отново инсталирах Widevine. Изписа се съобщение, че е успешно инсталирано, но когато отидох на search - winevine, не го открих!! Същият резултат се получи и при инсталацията на Netflix, за когото имам открита сметка. Не искам да деинсталирам Коди, защото би трябвало причината да не е в самата инсталация, а някъде другаде. Прегледах и логфайла, но и там не открих нищо особено (твърде възможно е да не гледам каквото трябва). Маджиде, ще послушам съвета ти и ще прегледам постовете, свързани с Коди под Мак ОС, а след това ще пиша отново.
ПС. Същото ми се случи на няколко пъти и под Виндоуз.
Поздрави
Най-често срещаният съвет в постовете, свързани с този проблем, беше да се преинсталира начисто коди. Така и направих, въпреки че ми се искаше да разбера каква е причината. Сега добавката работи без проблеми. Моето скромно мнение е, че widevine или inputadaptiv stream не са били инсталирани там, където коди би ги познало.
Поздрави
Публикации: 6
Теми: 0
Член от: May 2019
Здравейте! Опитвам да се логна в приложението за коди на HBO GO, но винаги изписва, че има грешка и да опитам отново. Ще съм благодарен за вашите идеи и предложения!
edit: Amazon Fire TV Stick
Публикации: 1
Теми: 0
Член от: Jan 2018
Провери да не си се логнал с повече устройства.