Публикации: 10
Теми: 1
Член от: Dec 2019
Здравейте на всички !нов съм във форума така ,че реших да ви пиша със 1 мой проблем със Коди! След инсталиране на програмата и безпроблемна работа 3 дни днес , когато пуснах телевизора и видях че приложението го нямаше !някък си беше деинсталирано. При опит за повторна инсталация не ми дава да го инсталирам .моля помогнете ми!
Публикации: 10
Теми: 1
Член от: Dec 2019
07-12-2019, 02:11
(Последна редакция: Преди 07-12-2019, 04:14 от emo_841.)
Продължавам в същата тема , за да не отварям на нова! Забелязва м , че при пускане на 4к видео от Замунда или Elemental , видеото започва да засича и спира на какво се дължи моля помогнете ми ! Трябва ли да се направят някакви настройки .Подчертавам че нищо не съм пипал по добавките
Също така защо като избера някой филм и после излезна и търся друг да пусна , първия си е някак си зареден и продължава .Или пък даден торент буферира и този предишния, който съм искал да гледам , но съм го спрял буферира отново и така се получава едно зацикляне и се говори програмата. Явно не спирам напълно първия торент както трябва.Незнам дали ме разбрахте но и аз се обърках.???Възможна ли е някъква настроика
Публикации: 1,435
Теми: 49
Член от: Nov 2015
07-12-2019, 22:33
(Последна редакция: Преди 07-12-2019, 22:35 от xbmcbg.)
Означава да покажеш лог файла
ПП
Когато се използва софтуер на български език трябва да се използва и някакъв специален тълковен речник за да се разбере за какво идва реч
Без да покажеш лог файла отговор можеш да получиш само от някоя врачка или от човек който притежава кристално кълбо за гадаене.