Публикации: 30
Теми: 6
Член от: Jan 2019
Здравейте, свалих от замунда Аквамен блурей UHD за да си пробвам новия телевизор и плеар.Плеара е M8S pro 8ядрен и 3рам. Сложих му коди 18.2 от google play. Направих уж необходимите настройки който са главно да ми пусне 7.1 звук и там за субтитрите тази където са. Филма е записан на фъншен хард диск УСБ 3.0 които е пуснат кум плеара на УСБ порт. Тръгва си филма всичко е наред но от време на време започва леко да насича първо звука и после картината след което се появява едно синъо кръкче което върти до 100 и филма пак започва да работи ка некъв период от време нормално и после пак се повтаря това. Според мен е нещо като буфериране но не съм много наясно.Ще серадвам ако някой даде съвет как мога да оправя този проблем да изгледам филма нормално.Благодаря ви предварително.
Ами не знам как е качеството за директно гледане и затова ги свалям.Да телевизора е нов но според мен не чете ISO и BMWD.За това се опитвам да гледам максимално качество със горе долу налични ресурси както се казва малък бюжет.Но щом няма некъде настройки за плейването и буферирането на коди ще се огранича до блу рей на фул ХД.
Може ли да ми подскажеш тогава коя е тази приставка да я пробвам.
Ахааа тези ги знам и ги имам но никъде на намерих блу рей и високо качество на картината и звука.
Е тука май навлезнахме в материал който за момента все още не ми е известен.
Публикации: 31
Теми: 0
Член от: Nov 2016
В настройките на коди player - Adjust display refresh rate - On start/stop, в system - Whitelist - маркираш резолюцийте и рефреш рате които са за предпочитане.В повечето случаи филмите вървят на 23.967 и ако не са направени тези настройки се получава разсинхронизиране и почват проблемите - звук се изкривява или картината прескача.Не мисля че USB2 или USB3 е по бавно от мрежата.Ако въпреки всичко продължават проблемите,опитай с друг плеър - някои с поддръжка на UHD.Мисля имаше вариант да се пуска от коди външна програма.