Оценете темата:
  • 29 гласа - средно 4.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Хранилище за добавки на Мартин
LibreElec
(17-07-2018, 14:42)Topper написа: LibreElec

Пак не разбирам какво е това  Huh
Можеше да го напишеш в гугъл. Преинсталирай си Kodi, изтрий addon data директорията и ако имаш проблем пиши.
Понеже малко се оспами темата, може ли да помоля модераторите, да преместят постовете с проблема на човека, в темата за Булсат (Изоставена) и там, който реши, да продължава да пише.
Благодаря предварително!



Нова добавка към репо Mar33:

Тип видео:
1. Fanat TV - в. 2018.07.17.01 - направих една добавчица за гледане на ТВ канали от сайта за онлайн телевизия - fanat.tv. Каналите са предимно на руски език. Разделени са на категории. Не всички канали тръгват, но от тестваните, към 80% работят Smile В секция спортни, почти всички (без един) от каналите на "Матч!" работят, останалите 50 на 50 Smile За любители на руски телевизии, мисля че става. Мен повече ме интересуваха каналите на Матч! и за това я направих, но има много детски, музикални, филмови и други канали.
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
(17-07-2018, 16:13)ZZlatev написа: Можеше да го напишеш в гугъл. Преинсталирай си Kodi, изтрий addon data директорията и ако имаш проблем пиши.

Не стана с изтриването на addon data .Съжалявам,че оспамих темата явно няма да стане благодарско все пак .
(17-07-2018, 11:48)Bupyca написа:
(16-07-2018, 23:40)Di40 написа:
(16-07-2018, 09:34)Bupyca написа: Ами на компа си вървеше версия 17.6 и на телефона .На телефона бях с андроид 7 и си качих андроид 8 .За телефона може и да не върви защото е бета версия андроида не знам .На компа си вървеше но един познат ми каза,че на коди 18 вървят и каналите на виваком .Реших да пробвам и изтрих 17,6 и сложих 18 и дотам .Сега го инсталирах наново 17,6 но като тръгне и ме изхвърля .Ето лог файла ---  https://pastebin.com/SRfDcrje
Ето кое съм качил ако трябва да е друго кажи ----   http://prntscr.com/k6w7a9

И при мен беше така и ми даваше Module import fail, какво ли не опитах но не става. Инсталирах на ново ЛивреЕлек и сега си работи.

ЛивреЕлек ??? Това пък какво е ?

https://libreelec.tv/about/
Обновена добавка към репо Mar33:

Тип видео:
1. Elementum - в. 0.0.55

Нова добавка към репо Mar33:

Тип видео:
1. Shadow Net TV - в. 2018.07.20.01 - направих една добавчица за преглеждане на каналите, които се споделят през сайта http://www.sdw-net.me/. Добавката работи по два начина:
1. Може да генерира плейлист, който после да се използва за гледане през PVR Simple Client или VLC.
2. Може да се използва като всяка друга видео добавка.
Как ще работи добавката се определя в настройките на добавката.
Освен това, в настройките съм добавил възможност да се избира, дали да се виждат/генерират само каналите, за които има активен стрийм в момента или да се виждат/генерират всички, които ги има на сайта. Тъй като е разбираемо да не работят всички стриймове, за това съм сложил тази отметка. Естествено, използването на отметката води до значимо увеличаване на времето за визуализиране на каналите, както и за генерирането на плейлиста. Хубавото е, че плейлиста може да се използва дълго време, така че не се налага често генериране:

[Изображение: 1.jpg]

Каналите са разпределени по категории, както са и на сайта:

[Изображение: 2.jpg]

При генериране на всички канали, без значение дали имат активен стийм ли не, каналите са към 350, а в момента на тестването, тези с активен стрийм са 270.
Държа да отбележа, че някои канали, макар и да имат активен стрийм, не се възпроизвеждат от Коди, но пък за сметка на това си вървят без проблеми през VLC. Освен това, някои канали, когато се гледат през добавката, а не през генериран плейлист, не успяват да пребуферират навреме и прекъсват, докато през PVR-а го няма този проблем, а през VLC почти няма буфериране и на HD каналите. Повечето канали са с доста добро качество и има около 60 спортни, работещи канала, като Sky, BT Sport, Bein Sport и др.:

[Изображение: 3.jpg]


[Изображение: 4.jpg]


[Изображение: 5.jpg]


[Изображение: 6.jpg]


[Изображение: 7.jpg]

И за финал. Аз лично препоръчвам да си генерирате плейлист само за каналите, за които има активен стрийм (само се заредете с търпение, че отнема около 10 минути Big Grin ) И след това си го гледайте през VLC!
П.П. Сега тествах плейлиста на Андроид с програмката IPTV и се държи прилично.
П.П.2 Поразрових се за някаква програмка под Windows, различна от VLC, която да може да показва каналите по групи и попаднах на това - Simple TV. Не се инсталира. Само се разархивира версията, която искате и стартирате. Поддържа и EPG, но не съм го тествал. Изтеглих я от тук: https://files.totalsoft.org/S/SimleTV/Si....5.0b3.zip
Работи читаво и има това, което търсих:

[Изображение: 8.jpg]
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
Обновена добавка към репо Mar33:

Тип видео:
1. Shadow Net TV - в. 2018.07.22.01 - тъй като при изготвянето на плейлист се чака много време, реших да разделя добавката на две отделни. Тази остава да си работи само като видео добавка с опция дали да се виждат всички канали или само тези, които имат активни стриймове (при това положение листването на каналите отнема повечко време), а за генериране на плейлист направих друга, която е тип програма. Така, ако се ползва тази, която е тип програма, тя се стартира с пускането на Коди и работи във фонов режим, позволявайки да си ползвате Коди, докато се генерира плейлиста.

Нова добавка към репо Mar33:

Тип програми:
1. Shadow Net Service - в. 2018.07.22.01 - добавка, която да генерира плейлист за каналите от сайта http://www.sdw-net.me/. В настройките можете да изберете и произволен път, в който да се генерира плейлиста, а можете и да го оставите по подразбиране, който е в ...Kodi\userdata\addon_data\plugin.program.shnettv\shtvlist\shtvlist.m3u. Също така можете да изберете дали да се изготвя плейлист за всички канали или само за тези, за които има активен стрийм. Можете да забраните/разрешите по време на генерирането дали да се виждат информация за обработения канал, както и да изберете дали да ви излиза съобщение за край на генерирането на плейлиста. Добавката се стартира автоматично при пускане на Коди и работи във фонов режим, така че да не пречи на работата с Коди.
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
Страхотна работа Марто, поздравления  Smile

Имам само един въпрос, плайлситата с локално ип ли се генерира? Искам да я интегрирам в DreamOS!
Можеш ли да ми пратиш една плайлсита за проба, тъй като в момента нямам достъп до никакво коди и няма как да инсталирам добавката!
Благодаря предварително
| < Laziness is stupidity of the body, stupidity is laziness of the mind > |
| < Faulheit ist Dummheit des Körpers, Dummheit ist Faulheit des Geistes > |
(22-07-2018, 14:49)zdravkos написа: Страхотна работа Марто, поздравления  Smile

Имам само един въпрос, плайлситата с локално ип ли се генерира? Искам да я интегрирам в DreamOS!
Можеш ли да ми пратиш една плайлсита за проба, тъй като в момента нямам достъп до никакво коди и няма как да инсталирам добавката!
Благодаря предварително

Плейлиста можеш да го стартираш на всякакво у-во, на което имаш плейър, който да просвирва m3u файлове. Не е обвързан с IP адреси. Ето плейлист, генериран преди няколко минути. Има около 200 канала в него: https://ndox.abv.bg/download?id=5d464e544f
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
Information Хранилище за добавки на Majide Majide 21 25,226 14-04-2024, 00:28
Последна публикация: Majide
Information Хранилище за БГ добавки kodi_dev 172 438,323 30-11-2023, 20:04
Последна публикация: Majide

Отваряне на: