Оценете темата:
  • 2 гласа - средно 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TVBG PVR Backend
#71
Перфектно, приятно съм изненадан и ще се възползвам. Благодаря за отделеното ми време.
Отговори
#72
Благодаря!
Отговори
#73
При вас има ли някой канали като Нова които като гипусна тръгват след 10-15 сек, чудя е дали е от тиви.бг или от адона...
Отговори
#74
Винаги можете да пробвате плейлистата свалена ръчно извън Коди с друг плеър (например VLC) и да видите дали там има забавяне. Съмнява ме да е от адона.
Отговори
#75
Здравейте.
С Коди 17.6 съм. Приемник Арива 4К андроид 5,1,1
Може ли малко помощ за да се справя с проблема от снимката. Не ми зарежда плейлистата, а показва това нещо. Английският ми не е от силните.
[Изображение: DSC_0462.jpg]
Отговори
#76
Това е просто информационно съобщение и няма проблем с него. Ако не намираш плейлистата, адона има настройка да му окажеш директория по твой избор, в която да запазва плейлистата.
Отговори
#77
Току що открих правописна грешка в адреса. Сега вече се зареди, но ето и нов проблем. На всички канали излиза съобщение "Не позволено използване. Всички устройства към един абонамент трябва да са в едно домакинство". Нямам включени други устройства. Върви само свободната Алфа ТВ.
Отговори
#78
Хм, стартирай адона отново за да се обнови плейлистата (ще се появи горе в дясно лента с прогреса на обновлението) и пробвай пак да пуснеш нещо.
Отговори
#79
В Simple клиента кой адрес си задал?
Отговори
#80
Изключих и включих на ново IPTV Simpli Client. Зареди ми се и EPG, но пък тогава нищо не тръгва. Дори и съобщението не излиза. Рестартирах Коди и пак излезе съобщението, а EPG-то изчезна.
Отговори


Отваряне на: