Публикации: 2
Теми: 0
Член от: Dec 2016
И при мен от няколко дни има проблем с order.txt , не мога да подреждам и да махам канали. Бях премахнал каналите за възрастни, но се върнаха обратно.
Публикации: 789
Теми: 39
Член от: Oct 2015
@zorvalth
Да, ордър.тхт е само за подредба, не за изключване на канали. Преди добавката имаше опция при желание на потребителя да скрива каналите, които не са в ордър.тхт файла, но тази опция я махнах, защото в Коди 17 управлението на каналите през Ченъл мениджъра работи.
Ако имате желание мога да я върна.
@kokolaicho
Ако искате да махнете цяла група - например за възрастни, най-добре я изключете от настойките на добавката.
Публикации: 14
Член от: May 2017
Здравейте,
Наскоро (от няколко дни) ми се появи следния проблем. При гледане на повече време на един канал (например 2 часа) после като се опитам да превключа на друг ми зиписва непозволено използване. Дори и да се върна на предишния работещ канал пак ми изписва това. Единственно го оправя рестартиране на Коди или PVR backend добавката. Други имат ли този проблем или е само при мен? Аз съм на Windows 10, Kodi 16.1.
Публикации: 424
Теми: 8
Член от: Jan 2016
Колега.... разгледай малко и другите теми и ще видиш къде е писано относно този проблем.
Публикации: 789
Теми: 39
Член от: Oct 2015
Накратко, проблема 100% не е в Коди нито в адона. За момента няма решение.
Публикации: 14
Член от: May 2017
Благодаря за отговора. Ако някой знае в коя тема е описан проблем бих се радвал да я сподели, защото аз търсих във форума, но не намерих. Ще следя евентуално нея тема ако се намери решение.
Публикации: 279
Теми: 3
Член от: Sep 2017
mitcodotcom възможен ли е безплатен тест достъп за 1-2 часа за да се ориентирам, ако отговора е да каква е процедурата?