Коди Фен Форум България

Пълна версия: TO DO list
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Страници: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
voyo, от вчера са видими и зад океана, не само в България. Big Grin
Ако е възможно да напишете добавка за"BIT" Тв(за страницата им с архива и лайф излъчване), ще съм ви много благодарен.
[spoiler]http://www.bitelevision.com/az-ucha-anglijski/[/spoiler]
1) Имат много добри уроци по английски;
2)Излъчват добро европейско кино;
3)720P;
п.п. На страницата им има добър архив и 48 часов плейър, но браузъра(който и да е)много товари компа.
Излъчването на BiT на живо и в момента можете да гледате през добавката BRIGADA, раздел Телевизия. За архивът на предаванията им, ще ви имам предвид за следващата версия на същата тази добавка.
postaliona, ако искаш да учиш чужд език най-бързо се получва под юргана на някоя мома за която въпросният език е роден. Не се майтапя споделям личен опит.
Благодаря Ви за съвета, но преди месец влязох в 40-те, късно е за учене на английски с мома(с лелка може). Така преди години научих френския Smile Smile

(09-02-2016, 13:21)Majide написа: [ -> ]Излъчването на BiT на живо и в момента можете да гледате през добавката BRIGADA, раздел Телевизия. За архивът на предаванията им, ще ви имам предвид за следващата версия на същата тази добавка.
С бг фюжън и фри бг също. Благодаря за бързият Ви отговор!

п.п. Много добра работа вършите момчета, и съм ви много благодарен. Просто реших, че след като сте добавили сайтове за уроци в "бригада", и то от доста време, може да добавите и в пъти по- качествените такива от "BIT"! От 1,5-2 години използвам Kodi и съм ровил из повечето addons.
(08-01-2016, 00:28)saintgeorge написа: [ -> ]До къде стигна работата с адона на Voyo.bg че с някои андроид устройства изобщо не върви приложението?И поне с коди да работи нормално.

Последно. Добавка за Войо няма да има. Причината е, че съдържанието им е DRM защитено, което възпрепятства възпроизвеждането в Коди.
Единственото съдържание, което може да се възпроизвежда са каналите на Бтв и мисля че и спортните събития на живо, но заради това не си заслужава...
Да, те са партньори със "silicondust.com",които произвеждат NDHomeRUN https://www.silicondust.com/hdhomerun/ и са спонсори на КОДИ фондацията. По тази причина основният коди форум не допуска дискусии по въпроса за разкодирването на DRM, ще пострадат допълнително itunes и други доставчици на филми под наем.
По-добре не пипай там.
Г-н Пощальон, имате поща Big Grin  Ако използвате българското хранилище, очаквайте ъпдейта за BRIGADA да дойде автоматично. Ако не, изтеглете zip файла от официалната тема на приставката.
(13-02-2016, 16:18)Majide написа: [ -> ]
Г-н Пощальон, имате поща Big Grin  Ако използвате българското хранилище, очаквайте ъпдейта за BRIGADA да дойде автоматично. Ако не, изтеглете zip файла от официалната тема на приставката.

Великани! Благодаря от свое и от името на (вярвам) хилядите бъдещи потребители!
Стартира bTVPlus !

bTVPlus може да гледате безплатно на bTVPLUS.BG.

http://btvplus.bg/produkt/predavaniya/1547

Може да се помисли над тази платформа. Качеството е добро.
Страници: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15