Коди Фен Форум България

Пълна версия: YouTube
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Страници: 1 2 3
Имам проблем с тубата в коди,излиза някакъв код които да въведа в браузъра,въвеждам го и не мога да се регистрирам.Това да не е в връзка с пиратите?
Официалната тема за plugin.video.youtube, може да откриете ТУК, а тази тема е предназначена за дискутиране на български език относно настройките и проблемите при тази Kodi добавка.

[Изображение: 2hquul4.png]

Как да подкараме приставката да работи нормално?
  • Ако имате инсталирана предишна версия, използвайте в нея бутона "Изход" за да се отпишете от своя YouTube(Google) акаунт - вижте картинката!!! Ако при вас липсва тази опция, ще се наложи ръчно да изтриете конфигурационния файл, намиращ се в /директориязаданнинакоди/userdata/addon_data/plugin.video.youtube/       Файла се казва settings.xml
  • Изтеглете ръчно последната налична версия (силно препоръчително) и я инсталирайте върху старата
  • Влезте в добавката и следвайте съветника за настройки(не го отказвайте). За активиране на добавката ще трябва да се впишете през браузър на два пъти в своя YouTube(Google) акаунт, иначе няма да работи пълноценно.
Версия 5.1.20.4 има отделен таб с настройки за API Keys т.е. можете да поставите ваши собствени, за да не ви блокира добавката, ако бъдат превишени дневните лимити на фабрично-вложените ключове.

П.С: Добавката за YouTube се използва косвено в много други български и чуждестранни добавки за Kodi и ако тя не работи нормално, останалите също ще се влияят от това.
При мен не работи функцията "Related videos"
При мен работи функцията "Сродни видеоклипове" (ползвам добавката на български). Инсталирал съм ръчно последната версия 5.1.20.4 от линка, посочен по-горе.
Официалната тема вече е с нов адрес -> тук.
За съжаление в официалното репо на Коди все още броди духът на youtube адона (и то вече тотално неработещ). 
За щастие хората работещи по новата версия пуснаха репо, което позволява автоматични ъпдейти и ще може да се ползва докато адона бъде преместен в официалното Коди репо.
Опитай няколко пъти Smile
Да тогава се получава
Грешка при възпроизвеждане

Не са открити видео потоци?

Коди 16 нова инсталация
galcho, ти да не би да си водиш дневник като използваш форума за негов носител Big Grin
Пишеш нещо и след това си отговаряш сам  Cool
Опитвах се да дам повече информация за проблема,малко смешно се е получилоSmile
Страници: 1 2 3