Коди Фен Форум България

Пълна версия: YouTube
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Страници: 1 2 3
Имали ли проблем никоя версия не тръгва ? само при мен ли е така?
При мен си работи!
Проблема беше в моя телевизорSmile
Имам въпрос защо като дам на търсене ми изписва в момента не може да се възпроизвиде видео поток?
Предполагам, че не си активирал API ключа в настройките na YouTube аддона. Но това е само предложение - въпросът ти е много "обширен"!
Потърси в Гугъл решение за Kodi YouTube - "Quota Exceeded".
Здравейте!
От няколко дни не ми работи youtube. Преди нямах проблеми, но напоследък нещо се случва и ви моля да помогнете. Ъпдейтнах ад-она на последна версия, защото мислех, че е от това. Някои неща плейва, някои неща не иска. Когато не иска ми казва, че нямало стрийм, а през компютър ги гледам.
Коди версията ми е 16.1 (имам и 17 на друг ТВ), версията на тубата ми е 5.4.13. Търсачката работи и когато опитам да стартирам дадено клипче ми изписва: "No video stream found" и така за всички клипчета.
Моля още веднъж за помощ!
Малина, понеже не показваш лог файла и трябва да гадаем ще ти предложа следното: деинсталирай приложението youtube, изтрий всичко за него от файл менажера и след това инсталирай приложението на Majide - БРИГАДА, то ще ти инсталира и youtube с актуалната версия защото той e професионалист и знае какво прави.
Le Professionnel Blush 

Накратко, имате проблем с API ключовете в настройките на добавката за Youtube. НЕ Е необходимо да махате, преинсталирате или добавяте нищо друго! Влезте в настройките на приставката, раздел API и променете настройките (Ако като кликнете върху бутон Стандартни долу в десния ъгъл, ключовете ще ви се нулират). После влезте в addon-a и се отпишете от акаунта си (Изход/Sign out/Logoff). Логнете се отново и активирайте както ще се изиска от вас на два пъти, акаунта си през браузър.

Здравейте,след последният ъпдейт..имам проблем..В настройките за папки..за гледане по-късно..и..история има още едно поле..което ми иска потребителско ID,вкарах,си моето...появиха се папките..за гледане по-късно&история..но не тръгват,дава ми грешка..Някакви идеи,някой,ако ги е подкарал..И как,трябва да са API ключовете?
Благодаря ви..
Здравейте на всички. Нов съм тук, но мисля,че пиша на правилното място.

Имам следният проблем. Инсталирвам  youtube представката както си пише по книгите. Тръгват ми  песни, филми, примерно от Majide - БРИГАДА и т.н.,но когато пусна поточен live streem тръгва за секунда и спира. През youtube от бралзера върви перфектно, но през коди не. Някой знае ли дали заптова не трабва някоя настройка допълнително. Създавам акалнт, тоест регистривам се с кодовета два пъти, тръгвам с помощника и правя каквото ме пита. Не е от видео стийма. Пробвах и други live streem-ове от други държави, на живо излъчващи без прекъсване. Нестава. Пробвах и намаляване на резолюцията от настойките. От 1 става 2 секунди но нищо повече.
Страници: 1 2 3