(07-02-2017, 21:05)ZZlatev написа: Инсталирал си новата версия на добавката и за тва ти я показва като service addon. Трябва да инсталираш старата версия, която работи с PVR Simple client.
В тази тема, на страница 1 има описано всичко.
Конкретната добавка, която ти трябва е тук:
https://github.com/harrygg/plugin.progra...master.zip
Инсталираш и следваш стъпките от същата тема.
Объркано е малко в темата.. За новите потребители е трудно като е дадено BGRepo-то, а там има новата добавка. Цитираното мнение на Hangman е за старата добавка, но той го е писал, когато тя беше в BGRepo–то.
Благодаря ти за отговора..
Изтеглих добавката, която си ми посочил, инсталирах я по същия начин. Не намирам обаче PVR Simple client. В Услуги имам PVR Tools,която включих.
Да не би да става въпрос за добавката, която се появи Fusion TV (fork)..Когато инсталирах zip файла, направо ми се отвори прозорец с опция да сложа името и паролата си. Направих го, но забелязах, че има и бутони "Основни", "Допълнителни" и "ПВР"
"Допълнителни", където сложих отметка за канали за възрастни, на "клиентски идентификатор" избрах Андроид
Единствено не сложих отметка на "Копирай плейлистата в друга директория".. Ако сложа трябва да посоча път?
На опцията ПВР сложих и на двете места отметки- рестартирай пвр и използвай външно ЕПГ И до тук..