Публикации: 87
Теми: 1
Член от: Dec 2017
Направих го ,но ми дава грешно EPG на каналите BTV го разменя с DIEMA и така нататак .
Публикации: 87
Теми: 1
Член от: Dec 2017
Инересното е че го прави само на KODI 18 а на KODI 16.1 не.
Публикации: 279
Теми: 3
Член от: Sep 2017
Сменете геоположението ви в настройките на коди от реалното на България и не се занимавайте с настройки на PVR IPTV Simple Client, всичко ще се синхронизира.
Публикации: 852
Теми: 10
Член от: Jan 2016
Аз пък случайно установих (LE Kodi 17.6) че през файловия мениджър, като изберете листата.m3u се е появяват каналите и с щракване на канал тръгва. Може да съм открил топлата вода, но на 16.х не бе така.
Изпратено от моят HUAWEI GRA-L09 с помощта на Tapatalk
Публикации: 12
Теми: 0
Член от: Feb 2017
Привет колеги....със страх ще зачекна пак темата за module import fail. Проблема е малко по различен.
Имам си някакъв китайски тв бокс с андроид и коди 16.1 които работят без проблем повече от година. Плащам си фюжъна и всичко си е ОК. Проблема се състои във втория бокс който си купих, а именно Xiaomi MI box. Между другото много приятно съм очарован от машинката. Слагам коди, 16, 16.1, 17...няма значение, слагам добавките, (request 2.9.1 и fusion ) тези който съм си отделил като работещи от другия бокс, слагам и тези от репото на Мартин, няма значение - module import fail. Вземам обаче директорията xbmc.kodi….от папката android/data на работещия стар бокс, и я копирам на новия, и воала...стартирам кодито и всичко си работи. Спирам - пускам - работи си. След няколко часа обаче module import fail. Без да съм пипал нищо. Копирам пак цялата директория от другия бокс - работи.И след няколко часа ситуацията се повтаря. Не знам къде може да е проблема и къде бъркам. А не е като за първи път да се занимавам с това. Благодаря предварително.