Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TV box с готова конфигурация
#1
От време на време ми изскачат реклами във фейсбук за разни TV box андроид устройства с които може да се гледат стотици канали напълно безплатно... без месечни такси - това включват и платените спортни и филмови канали. Това става с предварително конфигурирано KODI от тях. Колко реално е това, някой купувал ли си е? До колкото съм чел и други теми в форума за целта е нужен активен абонамент към Булсатком или Виваком... Става ли без абонамент?
Отговори
#2
За да е законно, трябва търговеца да е също така IPTV оператор или съдружник на такъв и промоционално да продават въпросните "боксове" с trial акаунти с по един, два-три месеца платени такси. След това, ако ти хареса ще продължиш ТИ да си плащаш абонаментите. Ако пък не ти хареса услугата, винаги ще можеш да си пререгистрираш устройството към друг доставчик.

Колкото до незаконно продаваните устройства с вградени булсат, виваком, hbo, a1 и прочие акаунти на трети лица - веднъж след като ги закупиш,  дори и на следващия ден вече да не работят, няма как и къде да си потърсиш правата! Дори и smart телевизор да беше, ако е купен легално и първа употреба, няма да бъде с предварително вписани регистрации за netflix, youtube red и eurosport player.

Без абонамент ще имате достъп до свободно разпространяваните и излъчвани телевизии (онлайн на официалните им сайтове). Също така има и IPTV оператори, които предлагат и много скромен FREE план от порядъка на 5-6 канала, като логично и те изискват регистрация, която е редно да си направите вие, а не трето лице.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#3
За всички, много просто казано, не взимайте устройства от този сайт! Няма да гледате никакво HBO, нито булсатком.
Отговори


Отваряне на: