Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Сетване/настройване на Коди
#1
Здравейте,
Тъй като съм отскоро притежател на Андройд ТВ бокс и не се справих с инсталирането на адд-он-и, искам да питам дали някой би се навил срещу заплащане да ми сетне бокса. Предимо ми се иска да гледам филми (Замунда, Арена) и телевизия (предимно спортни канали от рода на Скайспорт). Предпочитам да сте от София за да Ви донеса и оставя бокса на място,а ако може и да науча нещо от Вас - би било добре дошло. Поздрави!
Отговори
#2
Няма ли да ти е по-интересно,ако ти сам си го направиш? Със сигурност ще ти помогне някой от форума, но трябва да имаш някакви основни познания - как да инсталираш добавките е едно от тях.

Кажи точно кво правиш и кое не се получава, за да тръгнем от някъде.
Отговори
#3
Винаги ми е било интересно сам да се занимавам .. за съжаление следвах всички тези стъпки (https://kodibg.org/forum/thread-35-page-12.html ) за пускане на магнет връзки от замунда и нищо не тръгна. Виждам филмите но просто нищо не се случва. Опитах се да сложа Фюжън и Супер Рипо (от тук:
https://seo-michael.co.uk/how-to-install...-for-xbmc/ Fusion; https://superrepo.org/get-started/ SuperRepo) .. Следвах инструкциите на това видео (https://www.youtube.com/watch?v=BmV7_skq16M) и пак нулев резултат .. Чудя се дали нещо не съм омотал нещата с тези адд-они... Може би започнах с първите линкове от тези форуми, а те вече са остарели и не работят, затова съм и в безисходица
Отговори
#4
Хранилището Super Repo е "свалено" от органите на реда заради разпространяване на продукти нарушаващи авторското право и сродните на него права. Затова туториала, който сте следвал, вече не работи.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#5
Тогава бихте ли ми помогнали кое хранилище работи за да се пробвам с него. Благодаря предварително на всички
Отговори
#6
Прочети "Инсталиране на добавки" и след това започни оттук.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#7
Здравейте,
аз също не можах да се оправя с настройването на добавките на apple 4k tv (последния модел) 2019,
може би всички репота да са свалени и да не работят или аз нещо не правя както трябва...?!
От 3 дни се занимавам всяка вечер и неуспешно....дали има някой с желание да ми свърши тази работа срещу заплащане и да се свършат мъките ми Big Grin Много ще съм благодарен!
Отговори
#8
Нуждая се от помощ за настройка.Моля пишете лс.Благодаря
Отговори
#9
Писах ви на лс
Отговори


Отваряне на: