Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Трябва ми софтуер за m4v
#1
Здравейте колеги дайте идея какво мога да ползвам за да рестрийвам видео файлове които са в формат m4v

Благодаря
Отговори
#2
http://openelec.tv/forum/79-tvheadend/60...mkv-to-m4v

Виж TVHeadend дали може да ти помогне.

Виж и https://www.plex.tv/
Отговори
#3
tvheadend-а не стана пробвах а и това е скрипт за конвертиране

А plex е платен
Отговори
#4
Пробвай с този българският, който ти казах.
Nice re/streamer

Аз го имам, ако искаш влез да го разгледаш.
Отговори
#5
Да пиши ми на скайп да ми дадеш достъп да вляза да вида дали ми върши работа
Отговори
#6
Според мен се насочи към FFmpeg. Когато си създадеш подходящ синтаксис за изходния формат, контейнер и стрийм адрес на който ще "излъчваш", вграждаш командата в един PHP скрипт. PHP скрипта трябва да има един или повече входящи параметри, като пътя до видеофайла и др. PHP скрипта и видеофайловете, трябва да са разположени на конфигуриран HTTP сървър като nginx или Apache2.

Това е, ако искаш да си го направиш сам. Като готово решение и аз препоръчвам PLEX като сървър с интегриран транскодинг. Сървъра е 100% безплатен, а само клиентите са платени (браузер клиента е безплатен). Има и официална Kodi добавка за PLEX (също платена).
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#7
Благодаря не се бях сещал за FFmpeg ползвам Nginx за листване на файловете
Отговори
#8
@Majide е абсолютно прав. Само дето аз с променлив успех ползвам FFMPEG за UDP stream. Имам повече успех в задачи за споделяне на библиотеки с файлове с UPnP но пък там няма транскодиране в реално време.... няма пълно щастие. Plex се справя с това, но е много повече от компресор и ако се ползва само за това е неоправдано.
Отговори
#9
Не не Plex е ненужен в случая направих го с FFMPEG и един map на файловете с кронтаб който да следи за всеки нов добавен файл в VOD сървъра..

Majide благодаря за идеята
Отговори
#10
Между другото, прекрасно качество и ниска латенция с FFMPEG и стрийм към Multicast (rtp://239.0.0.1:1234) се получи за едно частно решение Wink Така може няколко клиента да гледат лайф стрийм с минимални ресурси и крайно ограничено натоварване на мрежата.
Отговори


Отваряне на: