Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
На какъв принцип работят XMLTV логотата?
#1
Здравейте,

Имам списък с IPTV канали, който вкарах в IPTV Simple PVR Viewer. Добавих за логота http://logos.kodibg.org, избрах Prefer XMLTV. Проблема е, че логотата не се появяват. Какво трябва да направя за да се появят?
Отговори
#2
Например
Код:
<channel id="amc">
   <display-name lang="en">amc</display-name>
   <icon src="http://logos.kodibg.org/amc.png" />
 </channel>
Когато сте избрали настройката "Prefer XMLTV", се предпочитат линковете до обложките вградени в самия EPG файл, който изтегляте на вашето устройство (като този линк: "http://logos.kodibg.org/amc.png" )
Ако в него има посочени валидни линкове за обложки на всички канали, ще имате обложки на всички канали. Като посочите адрес http://logos.kodibg.org за адрес за снабдяване с обложки, се има в предвид, че сте избрали настройката за ползване на външен отдалечен път/интернет адрес като източник на обложките. Заглавките на каналите в плейлистата, трябва да ги генерирате през web страницата: http://epg.kodibg.org натискайки бутона "генерирай образец на m3u плейлиста" в следния формат
Код:
#EXTINF:-1 tvg-id="amc" tvg-name="amc" tvg-logo="amc.png" group-title="Филмови",amc
Важното в случая е, в tvg-logo="..." да са посочени правилните изображения, които и ръчно можете да разгледате, посещавайки  адреса http://logos.kodibg.org .

И последно, ако сте следвали указанията от http://epg.kodibg.org, но имате проблеми с разписанието или логата на някои канали, можете да докладвате за това в тази тема и екипа по поддръжката на системата ще вземе необходимите мерки.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#3
Благодаря за обстойното обяснение Smile. Може темата да се заключи
Отговори


Отваряне на: