Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Управление на Favorites
#1
Здравейте, нов съм в занаята Big Grin 

Имам Raspberry Pi 3 закачено към ТВ, ползвам Коди през OpenElec и искам да попитам как да направя така, че като си направя компилация от Favorite Channels и сменям каналите от дистанционното да използва само тези любими канали а не хронологичния им номер от Всички възможни. Незнам дали го обясних правилно но примерно имам 50 канала и от тях правя компилация от 20 любими. Но те съотвено са с "разбъркани" номера 3-7-15 и т.н. В момента като дам вътре в Коди ...един канал нагоре или един надолу ...той ги сменя според хронологичния им ред и малко се губи идеята от правене на "Favorites" Wink ..Единственно, че могат от страничното меню да се извикват по-бързо а не да скролираш 30 канала за да избереш "своя" канал.

Търсих на много места тази информация но конкретен отговор не намерих, затова се регистрирах тук  Smile  Надявам се на Вашата помощ. Благодаря предварително Cool
Отговори
#2
Вместо да ползваш Favorites си направи група от канали и след това в списъка с канали вместо All Channels му дай да показва само каналите от съответната група. По този начин като сменяш каналите - ще сменя в избраната група.
Това работи когато се ползва плейлиста с групи на канали и Simple IPTV PVR Client. Не си написал с какъв PVR гледаш телевизия и не знам дали като си направиш групата от канали локалнно ще работи по същия начин.
Отговори
#3
(01-07-2017, 13:58)lambreto написа: Вместо да ползваш Favorites си направи група от канали и след това в списъка с канали вместо All Channels му дай да показва само каналите от съответната група. По този начин като сменяш каналите - ще сменя в избраната група.
Това работи когато се ползва плейлиста с групи на канали и Simple IPTV PVR Client. Не си написал с какъв PVR гледаш телевизия и не знам дали като си направиш групата от канали локалнно ще работи по същия начин.

Използавам Simple IPTV PVR Client. Сега ще опитам с този "метод", ако няма начин с Favorites ... Ще пиша после до къде съм.
Отговори
#4
Десен клик на канала и го избираш в любими

[Изображение: image.png]


Това което искаш да направиш най-лесно ще се получи ако използваш iVue.
Отговори
#5
Това което желаех го постигнах с това което колегата lambreto написа. Направих си нова група от мойте любими канали и сега Коди сменя само тях. Благодаря!

Не съм наясно какво е "iVue" ще разгледам и за него. Благодаря все пак и на xbmcbg за предложението Smile
Отговори
#6
Евентуално може да има проблеми ако плейлистата е динамична и при презареждане да се губят групите ти, но важното е че е проработило при тебе.
Отговори


Отваряне на: