Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
какво искат да кажат в тази (BG) обява за работа?
#1
Цитат:.....
REQUIRED SKILLS AND EXPERIENCE

Eight to 10 years’ experience in antenna system design;
Complete knowledge of antenna performance simulation using TICRA, SatSoft and other antenna performance simulation software;
Technical expertise supported by strong project management skills;
Work, generally analytical in nature, requires considerable attention to detail
EDUCATION

Bachelor of Electrical Engineering, a Masters of Engineering is preferred;
The successful candidate must be able to work in Bulgaria & around the World and to obtain CGP (Controlled Goods Program) clearance and be eligible for access to ITAR (International Traffic in Arms Regulations) controlled data/hardware.

Candidates will be required to hold and maintain a valid Bulgarian security clearance at the SECRET level to gain access to classified spaces, information or equipment in order to perform the work associated with this position.

International travel is anticipated; therefore, candidates will need to provide proof that they may travel nationally or internationally with no travel or visa restrictions.
Какви са тези доказателства за безвизови пътувания по целият свят Angel ????
Отговори
#2
Темата беше пусната понеже съфорумник ме помоли да му погледна CV - то.
Изпратих мейл до рекрутерската фирма която е от страната на суджуците за пояснение, но до сега нямам отговор от тях (явно понеже няма да получат комисионни от мен не си пилеят излишно времето) Angry . За сметка на това от фирмата която им е възложила заявката (Американска) отговориха светкавично бързо, написаното в червено е защото им трябва човек който няма нужда от виза за USA, не им се занимава излишно с административни проблеми. Имат желание да наемат българин, но са склонни да наемат и човек от "бяла" държава в ЕС които не се нуждае от виза.

Благодаря на отзовалите се!
Отговори
#3
И каква е идеята на тази тема ? Поглеждаш му CV-то и помагаш ако можеш.
Отговори
#4
(10-08-2017, 18:01)Alkatrazbg написа: И каква е идеята на тази тема ? Поглеждаш  му CV-то и  помагаш  ако можеш.
Koгато поема ангажимен го изпълнявам, още повече когато буден човек който няма връзки в пътеките на суджука в суджуковата ми Родина  е решен да промени сам съдбата си. Предполах, че написаното е стандарт в България и се надявах на помощ от хората който са неговото положение за да разбера написаното на английски в българските странни реалности.

btw - когато кандидатствате за работа в солидна межународна компания не си слагайте снимката в CV-то освен ако тази компания не е в бизнеса с реклами, компаньонки и тем подобни защото никой не го интересува как изглеждате, а какво можете. Естественото място на такова CV е да бъде обект на бутона delete или да попадне в кофата за рециклиране ако е на хартиен носител. Важното в случая е портфолиото и мотивационното писмо да са направени грамотно и индивидуално съгласно обявата. Желателно е и лъжите да са по-малко защото лесно се прави насрещна проверка дори и от чужбина. Големите компании винаги имат разчети за необходимият тренинг и допълнително обучение.

Alkatraz, ако е необходимо и за да се почустваш по-щастлив преди да пусна следващата си тема тя ще бъде съгласувана с теб за да не ти се накърнява егото.
Отговори


Отваряне на: