Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Как да гледам Българския Евроспорт 1 и 2 ?
#1
Здравейте Другари,
аз съм чисто пресен във форума. От скоро имам km8pro на телевизора и ми се иска да мога да гледам Евроспорт българските канали.

Моля, някой ако ги има за Kodi7.1 да ми даде информация как да си ги вмъкна.
Благодаря за споделените знания и отделеното време.
Отговори
#2
Здравей Kamerad,
За да гледаш тези канали първо трябва да платиш за тях на някой който ги предлага.
Отговори
#3
Извън темата: Случайно да сте го закупили през olx.bg или подобен сайт, където в описанието на продукта пише:
Цитат:КОДИ - готово инсталирано за гледане на много спортни канали включително - Diema Sport 1,2 , Арена 1-5, Super Sports 1-3, много БГ. телевизии -национални и регионални, също така сръбски, румънски, македонски, унгарски, руски, германски и др. филмови канали HBO1,2,3 ,TV1000 и др. ,- филми от всички жанрове включително и български.- Гледайте най новите филми от световните екрани с бг. субтитри, и всичко това напълно безплатно

Ако търговеца от който сте го закупили ви е настроил всичко (както е описано в цитата по-горе), вероятно нямаше да задавате въпроса за Евроспорт каналите. В такъв случай вероятно сте станали обект на измама от тип заблуждаване на купувача. Колкото един чисто нов телевизор идва с "вградени" Евроспорт, Диема Екстра и HBO канали, толкова и устройствата с прединсталирано Коди.


А сега по въпроса: В тази тема, можете да откриете списък на най-популярните IPTV доставчици в страната (и извън нея) на български и локализирани на български чуждестранни канали. След като се уточните кой доставчик ще използвате, вече може да ви предложим подходящ plugin/addon за Kodi или някакъв Set Top Box емулатор за Android, който да ви свърши работа. Можете също да преобразувате (с подходящ хардуер и софтуер) ефирна, кабелна или сателитна телевизия в IPTV и така да си я пуснете да "тече" по интернет в който пожелаете медия център или плейър.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#4
Здравейте,
да виждах рекламата със фб за тв бокс, но този който имам е от емаг.
За мен все още е нова технология тв бокса и не го разбирам много-много.
Вече съм му сложил БГРЕПО добавката и Супер Репо. От БГРЕПО съм добавил FREE BG TV,
добавката на замундата (зелката) - но не работи при мен, хем съм добавил в нея акаунта си.
Моля, предложете ми някакви добавки за филми. В Супер Репо има много, но нищо не ми говорят, ако може някой да сподели опита си и да каже кои добавки за филми ползва, ще бъде полезна информация за мен.

Относно Евроспорт България, като искам да го гледам си до добавям така в плейлиста

Код:
#EXTINF:-1,Eurosport 1
http://hoo249.seirsanduk.com/myliveedge/eurosport-1/chunklist_w1765657357_tkbXlzdGFydHRpbWU9MCZteWVuZHRpbWU9MTQ5NTEwOTI2MSZteWhhc2g9ci04YnVCRm9zMlg1aGtMNkJ4ZHQ5MkdBSVRpSC1RS045Z25IQjRTcWtsaz0=.m3u8|Referer=http://www.seirsanduk.com/myjwplayer.flash.swf

Обаче, работи известно време и след това "chunklist_ххххххххххх=.m3u8" стойностите със ххх се променят сами и възпроизвеждането на телевизия спира, Когато проверявам за нов линк виждам, че символите в чунклиста са други!
Има ли как такъв променящ се линк да го прихващам постоянно с тв бокса и канала винаги да бъде активен ? С някаква добавка или по друг начин. Аз имам начални знания на PHP, но ще ми бъде трудно и ще ми отнеме много време да си напиша код с $ch = curl_init(); който постоянно да копира активен линк и да го превръща в плейлиста. Както се казва, няма смисъл да намирам Америка, ако някой вече я е намерил Smile Затова ще ми бъде много полезно, ако някой вече знае как се прихващат променливите .m3u на уеб стрим сайтовете за да се гледат на тв бокса като IPTV канали.

Благодаря предварително, ако някой удари едно рамо Smile
Отговори
#5
Във форума има доста инфо, но можеш да погледнеш и plugin.video.example


Сайта в който си се прицелил имат по-особенна политика и собствениците му не желаят да се гледа през коди и други подобни способи, но можеш да го гледаш през браузера на бокса ти след като кликнеш на рекламата. По-практично ще е ако послушаш съветите които ти даде Majide

[Изображение: Screenshot_at_2017-05-21_07-36-43.png]
Отговори
#6
Едва ли има собственик на сайт, който да желае да му го достъпват през Коди. Това означава 0 приходи от кликане по реклами, а то от друго приходи няма.
Но тук идва въпроса - какво право има собственика на такъв тип сайт да предявява претенции как ще му се достъпва сайта след като самия сайт не работи по правилата - не плаща лицензи и т.н. Дето се вика пиратите най-мразят да им се пиратства пиратстваното Smile

Ако правиш скрипт за собствени нужди никой не може да ти забрани. Вместо php заложи на python. След като си разбрал логиката на работа на сайта, ще ти е лесно да пренесеш логиката в адон или скрипт. 

За съжаление трябва да кажа, че ако успееш ще е по-добре да не го споделяш с други тъй като евентуална вълна от потребители ще доведе до спиране или тотално влошаване на услугата, което няма да е от полза на никой.
Отговори
#7
Здравейте, аз вече имам напредък със събирането на iptv канали с php скрипт, който за момена е още както се казва в бета варянт, но работи коректно и събира иптв канали в плейлиста.
Към момента обаче съм в задънена улица! Не зная кое приложение от Google Play да си изтегля, което да може да зарежда генерираните канали от php кода. Линка в момента на m3u листата ми завършва с разширение *.php и вграденото в тв бокса приложение IPTV Simple tv не може да извлече информацията от страницата. Опитах и с Pro версията, тъй като в описанието и пишеше, че е възможно да зарежда канали от всякакви източници, но пак без успех.

Моля, за помощ: Кое приложение да си сваля от Google Play, което да може да зареди в себеси m3u списък от линкове на iptv? Линка който имам завършва с разширение .php или .html

Благодаря за помощта и отделеното време.
Отговори
#8
Дай пример какво генерира PHP скрипта (скрий някои части от адресите, заради съображения за сигурност).
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#9
Изходния му код в html е едно редче само:

<div id="iptv" class="panel panel-default" style="margin:auto; width:500px;"><img src="/ajax/horoskop/spinner.gif"></div>

където id="iptv" взима информация какво да визуализира в уеб страницата

и в кода на html ми се генерира:

<ol class="text"><li class="li1"><div class="de1">#EXTM3U</div></li>
<li class="li1"><div class="de1">#EXTINF:-1,Discovery HD</div></li>
<li class="li1"><div class="de1">http://85.14.32.6:8800/udp/239.100.102.3:8888</div></li>
<li class="li1"><div class="de1">#EXTINF:-1,Eurosport HD</div></li>
<li class="li2"><div class="de2">http://85.14.32.6:8800/udp/239.100.102.2:8888</div></li>
<li class="li1"><div class="de1">#EXTINF:-1,National Geographic HD</div></li>
<li class="li1"><div class="de1">http://85.14.32.6:8800/udp/239.100.102.5:8888</div></li>
<li class="li1"><div class="de1">#EXTINF:-1,Planeta HD</div></li>
</ol>

Може ли да ми дадете примерен линк на друг източник, който не завършва на .m3u или .ts но същия линк, когато се добави в IPTV Simple работи коректно, така от този линк, ще видя в кода как е съчинено Smile и ще мога да си преправя и моя код. На някой места виждах и някакви .xml линкове, те могат ли да бъдат носител на плейлиста с канали или са само за EPG информацията на каналите Smile
Отговори
#10
Няма значение с какво раширение ще завършва URL-а.
M3U файла не е HTML файл.
Пример има тука http://kodi.wiki/view/Add-on:IPTV_Simple_Client#Usage
При тебе трябва да генерираш само :


Код:
#EXTM3U
#EXTINF:-1,Discovery HD
http://85.14.32.6:8800/udp/239.100.102.3:8888
....


без заобикалящите ги HTML тагове - ol, li, div
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  Как мога да гледам Булсатком чрез Коди към сегашния момент? gydi 23 41,819 20-04-2018, 15:34
Последна публикация: shantros

Отваряне на: