Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Телевизии 2017 година
#1
Здравейте!
Вчера се регистрирах тук, но от няколко дни чета из темите и пробвам каквото сте любезно описали по темата "Телевизия". Ударих на камък във всичките си опити да гледам през Kodi нещо по-различно от стандартните български телевизии. Искам да имам Travel chanel, History, NG, а зщо не и HBO (заради "Game of Thrones").
Повечето теми, които вчера изчетох сте писали през 2015г. и от тоггава досега е изтекло много вода. Проблемите ми са както следва:
Имам 2 ТВ с Андроид, единият е с версия на Kodi 16, а другият 17. Свалям epg.xml, изтегля от нея 22 канала, които са представени като някакви номера, от рода на 17568432, нито един от каналите не тръгва, на нито един от телевизорите. Относно логата на каналите, изобщо не мога да се справя, защото липсват URL-и.
Моля най-смирено да помогнете, ако има начин, така че и аз да мога да гледам... каквото искам.
Благодаря ви предварително за времето и грижата!
#2
Аз гледам от tivi.bg през Коди.
10лв./месец около 200 канала, около 40 HD
14лв.+ Диема екстра
20лв.+ HBO и Cinemax.
Доволен съм мисля след изтичане на договора със сегашния ми оператор да закупя MAG и да ги ползвам за основен(единствен) доставчик на ТВ вкъщи.
ЕПГ има,лога ръчно от посочена от мен папка.
Скороста при гледане на НD ми е около 12~15 Mbps,а за SD 2~3 Mbps.
п.с. дано да не прозвуча като реклама.
#3
Въобще не е реклама, а самата истина. Лошото е че са малко такива оператори с които меже да се похвали човек, а за големите риби да не говорим, едните ако не се откажеш от новите им спортни канали почват да те таксуват нищо че не си се абонирал за тях, другите им са толкова намачкани каналите че не IPTV а аналогова ТВ са ти пуснали, а цената не е 10лв Wink

(08-03-2017, 14:42)vlado05 написа: Аз гледам от tivi.bg през Коди.
...
п.с. дано да не прозвуча като реклама.
#4
Колежката явно питаше за решение "без пари". Такова обаче няма.
Ако искаш да гледаш нещо повече от безплатни БГ телевизии ти трябва абонамент за някой IPTV доставчик - било то булсат, тивибг, нетера или др...
#5
Благодаря за отговорите!
Да! Точно за безплатни ми беше питането. Не разбирам идеята да си плащам за телевизия. Пък за български телевизии - съвсем... те по-скоро следва да ми платят ако им отделя някоя минута. Дано не ви звуча много неприятно, просто до момента си направих такива убеждения.
Моля ви, ако излезе начин да се гледат някои от интересните канали безплатно, коментирайте тази възможност?
Благодаря предварително!
#6
Malina Вие не желаете да плащате за телевизия ,но някой трябва да плати и да ви подари след това достъп до платения пакет. Аз не желая да си плащам интернета ,тока и водата и ще ви помоля ако имате възможност да покриете тези мои разходи .Ако Вие ми покриете тези плащания аз лично ще ви подаря достъп до платена телевизия. Във този форум никой няма да намери пиратски плейлисти със канали и всеки който публикува подобна листа ще му бъде прекратен достъпа до форума перманентно.
#7
Малина - хем не ти се дават пари за БГ телевизии защото не си заслужава, пък хем искаш да ги гледаш, значи, че все пак са ти интересни.

В интенет има стотици добавки (best tv addons kodi), които дават достъп до ТВ канали и филми, нерядко има и БГ канали, но имай в предвид, че живота на пиратските стриймове е от ден до седмица макс.
#8
Коди е като жената, дава всичко но бързо и лесно, основно на тези който си плащат  Cool
#9
Хех! Защо така подскочихте чевръсто и като на обидено?! Нещо някого обидих ли, без да се усетя? Или това следва да е проява на внимание?! Или защото е 8-ми март...?! Направо се изненадах. Smile
И за да не обидя още някого, отговарям подред.
Alkatrazbg, моля не ме подозирайте в подобни меркантилни изкрънкваници, ако позволите така да се изразя. Wink Не очаквам никой нищо да ми плаща, още по-малко да ми подарява... На този етап де... искам да кажа в това ни ниво на познанство. Wink Иначе сте прав, че не е хубаво да се плащат интернет, тоци, води и т.н. но тях поне ги ползвам, и ми се вижда справедливо да платя (ако и да е със свито сърце). При телевизиите не стоят така нещата, не знам дали ви е направило впечатление, но от гига-пакетите, с по триста и кусур програми, няма как човек да си избере едни 5 (примерно) и да си плати само (удивителна) за тях. Тогава с кеф ще си платя това, което ползвам, а не още стотици глупости, които ми пълнят листите. Та за мен разликата е очевадна и принципна. Ако бъркам някъде, моля не се стеснявайте да ми посочите къде?
harry_gg, забележи, че български канали също не гледам, но са достъпни безплатно и ги имам в kodi-то, защото мама понякога, когато ми идва на гости, иска да гледа примерно Новини или друго българско ТВ гов... пардон, издание. Нито са ми интересни, нито ще им обърна внимание. Уверявам те, успешно живея вече 5-а година без българска телевизия. Дори, ако си навит, можем да обсъдим ползите и пропуските, които съм събрала, следствие тази ми привичка. Smile Иначе нямам нищо против пиратски стриймове, гледам си през такива филми и с риск да ме изхвърлят от тука преждевременно ще споделя един - Exodus - вече половин година го наблюдавам, държи се прекрасно.
xbmcbg, ако такива са ти представите за жените, жалко за теб. Но и браво на жените, след които поне няма нужда да се поддържа лавроносене и прочее неприятни привички у противниковия пол. Wink

... такива неща... Smile
#10
Аз пък, не мога да разбера, какъв е проблемът на човек, който живее и най-вероятно работи в чужбина, да извади 10€ и да гледа това, което иска??? Не разбирам и идеята за не плащане за телевизия.Ако всеки мисли така, да гледа без да плаща..... то тогава няма да има и телевизия.


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  Добавки за платени телевизии hotwheels 2 11,579 18-11-2019, 16:58
Последна публикация: xbmcbg

Отваряне на: