Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[RQ] VPN достъп до Замунда и Зелка от чужбина
#1
Здравейте колеги! Искам да попитам как може да подкарам "Замундата" или "Зелката" от чужбина.Подразбрах че с VPN ставало,но да си призная нито знам какво е,нито как да го инсталирам.
Предварително благодаря!
Отговори
#2
Трябва да си купиш допълнително такава услуга VPN, и да го настроиш в рутера или машината на която ще го използваш (евентуално да го добавиш втори рутер защото ако всичко ти върви през него с български ИП адрес вероятно локалните банките и други държавни институции ще ти блокират достъпа до тях) 
Попитай гугъл за повече информация, във форума също има тема в която има сравнения между основните доставчици на такива услуги.
Отговори
#3
(08-02-2017, 00:24)xbmcbg написа: Трябва да си купиш допълнително такава услуга VPN, и да го настроиш в рутера или машината на която ще го използваш (евентуално да го добавиш втори рутер защото ако всичко ти върви през него с български ИП адрес вероятно локалните банките и други държавни институции ще ти блокират достъпа до тях) 
Попитай гугъл за повече информация, във форума също има тема в която има сравнения между основните доставчици на такива услуги.

Сложна работа,значи ще гледам каквото имам Smile
Благодаря за отговора
Отговори
#4
Нямаш ли някой познат в България, който може да ти помогне с един домашен Vpn Server? Един елементарен рутер, който поддържа DD-WRT се префлашна, след което се настройва и ти се връзваш през него.
Отговори
#5
И да е с добър ъплоад, че всичкия тряфик ще ти минава през него и скоростта ще ти е ограничена до неговия ъплоад Smile Иначе е елементарно да вдигнеш впн да Smile
Отговори
#6
Аз пък защо си мисля, че е достатъчно да отвори сайта и да свали самия торент фаил през VPN. След това прекъсва VPN връзката и просто зарежда самия торент фаил в клиента. Би трябвало да може да даунлоудва така с неговия "чужбински" нет Smile
Отговори
#7
Технически е така и работи, но глобите в страните които не са част от третият свят са  доста големи при  използване на торенти и ще се подложи на голям риск  Big Grin . За еднократно теглене може и да му се размине, но ако е системно няма шанс да остане не забелязан, мрежите се следят редовно.
Отговори
#8
Ясно!
Значи само VPN-а е вариант.
Отговори


Отваряне на: