Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kodibuntu update
#11
Хардуерно ускорение??? И защо си на алфа версия, след като е излязла вероятно последната бета версия преди RC ?
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#12
Оправих се до някакво задоволително ниво,downgrade на kodibuntu до желаната версия за съжаление не носи нищо добро,pvr iptv simple client не работи като при windows old версията 15.2 и други,доста от функциите в настройките направо липсват.Колегата TUISTERa много прибързано реши проблема с копи пейст,но всъщност другия форум помогна доста за проблема.Все пак ,ако някой държи да опита downgrade на kodibuntu да пише,защото по горния пост няма да помогне.Надявам се да не съм обидил никого,поздрави от мен и благодаря за великолепния форум.
Отговори
#13
Може би, понеже си доста назад с версиите ? Последната версия е Kodi v17 “Krypton” Beta 6 , което означава, че е напълно нормално да имаш проблеми с коди.


(05-12-2016, 10:37)strilon написа: Как да ъпдейтна Kodibuntu до версия Kodi 15.2 Isengard 32bit,ако някой е наясно нека сподели стъпка по стъпка целия процес.Благодаря предварително.

Като изпълниш въпросния копи-пейст стигна ли до 15.2 ? Току що пробвах, и на мен ми се получи... А на теб?


(08-12-2016, 02:32)strilon написа: Оправих се до някакво задоволително ниво,downgrade на kodibuntu до желаната версия за съжаление не носи нищо добро,pvr iptv simple client не работи като при windows old версията 15.2 и други,доста от функциите в настройките направо липсват.Колегата TUISTERa  много прибързано реши проблема с копи пейст,но всъщност другия форум помогна доста за проблема.Все пак ,ако някой държи да опита downgrade на kodibuntu да пише,защото по горния пост няма да помогне.Надявам се да не съм обидил никого,поздрави от мен и благодаря за великолепния форум.

Извинявам се, ама, 15.2 версията ще работи още доста време на хората по компютрите и боксовете. Имам въпрос - с въпросния копи пейст инсталира ли си 15.2 ? Ако е така, значи съм ти решил проблема, и не аз, ами колегата който пусна линка. Ако в последствие имаш други проблеми с 15.2 - съжалявам, но там нямам влияние, най-вече защото не знам какво и как си правил.
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  Auto Update Picture library jeniha 2 2,951 17-10-2019, 09:57
Последна публикация: jeniha
  sports devil auto update xbmcbg 4 8,257 05-05-2016, 20:22
Последна публикация: xbmcbg

Отваряне на: