Оценете темата:
  • 1 гласа - средно 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Проект Мега ЕПГ
harry_gg, tvprofil може и да не го правиш, по моя молба има го вече на пазара. Всеки може да си го намери, ако малко се потруди. Използвах опцията за него и станаха нещата.

Иначе знам за блока. Изпитах го на главата си Smile За да направя определения списък от точните адреси за точните EPG-та си го получих. В крайна сметка стигнах до това което бе нужно. Много хора говорят а аз действам. Да говори всеки може. При мен блока дойде някъде на 3-тия час.

"Showtime от кои оператори се предлага?" - нямам никава представа, но го проверих и това е важното.

"едно по едно ще ги направя нещата с БГ телевизиите. Както и тези, които са изброени тук за проблемни." - много ти благодаря. Спасяваш нещата. Ще разгледам нещата утре и ще видя точно кои канали нямат никъде ЕПГ-та и ще ги сортирам. Малко повече от тези който ти дадох. Проблема е че има канали като TVN които не ги обновяват. Според мен важното е да ги има написани тук, и ако видя, че се ообновява както трябва и чак тогава може да се добавят. Важни са тези които са си добре, а има такива. Обърни внимание на тях. Дал съм ти ги. Утре ще ги напиша катo списък и ще го обновявам, ако излезе нещо или разписанието има или няма правилно EPG без да им правя реклама и д аим слагам адреси.

"Мисля, че е време да се раздели ЕПГ-то на няколко например "Всички канали", "А1", "Тивибг", "Вивком" и т.н."

- Както ресиш. Аз не разбирам, ако ще е по-добре за обслужване за теб, ок. Като цяло над 90 процена се повтарят. Я има 2-3 канала разлика, я не. Но да, понякога самия канал доставчика си взима от различни места страйма и EPG- то е различно, но надали са повече от два варианта. По-лесно е при такива канали или да има едно HD накравя за да се различават, или просто да се с малки букви или да са написани ма български език, а не да се правят отделно за всеки бг доставчик. Не знам, просто расъждавам на глас.

Иначе прегледах "Вивком" -ти част, но е много оскъднo. Нямам предства как го сваляш, ти си знаеш, но в приложението има едни канали където на всякъде умря: action-box, cine-box и comedy-box и аз затова се порових. Видах в файловете ти, че си правил нещо за тях преди време, но ги няма вече нито в вивакомното ти, нито в общото събираемо. Електронния им справочник на приложението им е TOП. НА времето имаше човек който го изкарваше по някакъв начин, но така и не намерих инфо за него в нета вчера и спрях нещата до там. И така, лично за мен най-важното се намира на имейла който ти пратих, другото е второстепенно.

Остават няколко канала и EPG-то ти за БГ ЧАСТА ще е оправено.

За оправяне:
TVN(https://tvn.bg/programa/), - ПЕРМАЛЕНТНО, ЧАКА СЕ!
1.CN[cartoon network] - - ако решиш да добавиш, още едно за него за другия стрийм.
2.DISNEY JR
3.Mezzo live
4.Auto Motor Sport - Няма проблем и да остане и на Английски. Важно е че е правилно, но трябва да се върне 1 час назад. Избърва с 1 час. Проверих.

Лека за днес и да не забравя, ако е лесно сложи логота на тези канали: http://epg.cloudns.org/tv/logos/ ще е яко, ако пък не и така са си добре. Да не ставам и аз нагъл, още един път БЛАГОДАРЯ, Че СЕ ОТЗОВА.
Отговори
Пичове, на BNT1 HD излиза ли ви някаква информация? За SD версията не мога да кажа, че съм го делнал от листата. Но останалите при мен 2 и 4 в SD и 3 в HD всичко е точно.
Отговори
(, 22:34)sirius74 написа: Пичове, на BNT1 HD излиза ли ви някаква информация? За SD версията не мога да кажа, че съм го делнал от листата. Но останалите при мен 2 и 4 в SD и 3 в HD всичко е точно.

Използвай БНТ1. Проверено! Няма значение дали е сд или хд, EPG-то е едно.
Отговори

Отваряне на: