05-11-2016, 01:33
!!! ВАЖНО !!!
1) Във връзка с превенцията на зачестилите СПАМ теми във форума, паролите на всички потребители бяха автоматично инвалидизирани на 22 Май 2024 14:20 ч.. За да възстановите своята парола (и създадете нова), моля използвайте опцията за забравена парола тук.
2) Ако акаунта ви е "баннат", без да знаете защо, вероятно от ваше име са публикувани СПАМ съобщения.
Съжаляваме за причиненото неудобство. При проблеми с възстановяването на паролата или баннати акаунти, моля пишете на kodibg в гмаил.ком или във Фейсбук страницата на КодиБГ Форум тук
plugin.service.bscfusion - версия "Q"
|
05-11-2016, 01:42
Ясно...А кво се случва сега? Има ли новини?
При мен са доста (нямат брояч в мобилното приложение) но виждам големи дупки в EPG-то, главно на малко известни програми и по-интересното - дублиране на канали. Тянков ТВ го има 4 пъти един след друг.
Ахааа, а най-същественото, като ги поразцъках, е че доста имат само звук !!!!
Излиза ми тази грешка,какво трябва да направя?
Active travel_channel - 2 left Active folklor_tv_hd - 1 left Active wness_tv - 0 left Error: http://192.168.0.109:9981/api/service/mapper/start -> 404 Error map all
11-11-2016, 01:41
Все ми идва да се откажа, но...
Почти го нагласих. Система Rasberry PI 2 - AlexELEC .версия R Добавката генерира, плейлиста. Мапна каналите в TVH - без да ги преименува и подрежда по групи. Аз си подредих каналите, които гледам. Успях да подкарам tv_grab_file и ръчно посочих ЕПГ'то. Вече има и програма. Сега се опитвам да измисля как да накарам автоматично да се сваля xmltv файла, от който да чете tv_grab.file grabber. Пробвах линковете от мегаепг, скрипт за изтегляне на ЕПГ и директен линк в dropbox - и не става. Код: #!/bin/bash Код: Connecting to is.gd (104.28.29.76:80) С линкът от dropbox изписан директно чрес ssh и wget - файлът се сваля. Когато сложа същият линк в скрипт - ми изписва същата грешка. Някаква идея как да си напиша работещ скрипт за изтеглянен на ЕПГ в xmltv формат, който да преименувам във файл, който tv_grab_file да използва? Благодаря! п.с. Ама вярно си е голяма краста!!! (не че толкова ми трябва булсат за да гледам телевизия :
wget http://epg.kodibg.org/epg.xml.gz
При мен само така се сваля, с OpenELEC съм п.с.:за "голямото" ЕПГ wget https://github.com/harrygg/EPG/raw/maste...ide.xml.gz Нещо май редиректите не може да оправи
Привет колеги,
Първо се извинявам, че не знам в коя точно версия (p или q) да пиша но проблема е един и същ )) Значи цялото упражнение го правя на raspberry pi (вече се обърках 1 или 2 ми е ... процесор 700 mHz ram 512) Та вдигам си tvheadend и уж работи нормално пускам питона да мапва каналите и идва проблема Иска ffmpeg. Та втора седмица се мъча да компилирам всякви видове ffmpeg и уж стават нещата но като ми мапне канала в tvheadend колона scan result пише FAIL .... Та ще съм много благодарен ако дадете някакви насоки как да се справя... Благодаря предварително P.S. оправих се другари ... и то доста по лесно от колкото си мислих ... язък за загубеното време в боренето на ffmpeg :о)))
20-11-2016, 15:57
Как да проверя дали правилно съм настроил crontab?
Когато ръчно стартирам epg.sh - всичко е наред. В crontab -e съм сложил задача 12 * * * path to epg.sh (например - часовете си го генерирам от сайт за крон ), но след няколко дни когато проверя - .sh скрита не се е изпълнил.
20-11-2016, 18:34
crontab -l ?
25-11-2016, 19:04
|
|
Теми, които вероятно са свързани... | |||||
Тема: | Автор | Отговори: | Прегледи: | Последна публикация | |
Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) | forumadmins | 966 | 1,390,040 |
08-10-2024, 21:48 Последна публикация: Zvez |
|
plugin.video.bscfusion | xbmcbg | 16 | 34,146 |
26-06-2017, 18:48 Последна публикация: taraponty |