Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kodi крашва при зареждане на EPG
#1
Здравейте! Проблема е следния. Всеки път, когато отворя Коди и зарежда ЕПГ Коди крашва. 
След 10 пъти проби изведнъж тръгва и не крашва. Бихте ли погледнали лога?
16.2 isengard x64, Linux Mint Mate 18.

http://i.prntscr.com/d722fecfd3044b619d9...eba758.png 
Ето зареждането и последвалия краш.

Ето го и лога:
http://dox.bg/files/dw?a=6526090d2c

Благодаря!

Ако някой има идея как да инсталирам 15.2, ако изобщо е възможно, да споделя Smile
Отговори
#2
Трябва пак AlkatrazBG да ти каже хранилището за старите версии Smile Пробвай и сам да потърсиш все пак.
Отговори
#3
Някой аддон се е ъпдейтнал и заради него крашва, пробвай да ги изключиш еидн по един и виж при кой се оправят нещата...
Отговори
#4
Алкатраз Коди не ползва  а се е насочил към други софтуери Smile Алкатраз е инсталирал на Златев каквото трябва ма Златев  много бързо се изнервя и  не му се занимава да  експериментира и да  си улесни животеца.Алкатраз сам си генерира  EPG ,иконки и плейлисти със 3-4 бекъпа  за канал. Всичко му е в локала  и си има и бекъп телевизор закачен към 4 спътника за зор заман.
Отговори
#5
Алкатраз си е добре, да не го мислим Smile
Илияне, всичко, което си ми казал го използвам, ама много се дразня на някакви такива крашове. Опитвам се всичко да минава през Коди въпреки, че другото си ми работи.
Ей сега инсталирах един много добър адон директно да гледам торенти, но не мога да се опрая със субтитрите. Намира ми локални субтитри, ама.....на английски. Много странно. Адона от бг репото не открива никакви. Както и да е...
Ще инсталирам по-стара версия на Коди, както ме посъветва Majide и ще видя до къде ще я докарам.

TUISTERa, мерси, ще видя кой може да е. Проблема е, че го е правило и друг път тогава.
Отговори
#6
Ти си си най-добре Алкатразчо. Да ти завиди човек. След време, като взема и аз един сателит ще те питам за съвети за multifield. Да кажеш кои спътници се гледат и с каква апаратура.
Отговори
#7
Като искаш да гледаш  грамотно телевизия си качи една астра и един сталкер.За торенти си качваш прокси  и ги минаваш   и тях през астрата  и сталкера.Взимаш си един Маг 250  за 100-на лева  и приключваш цялата епопея. Коди е сбирщайн  от добавки писани от знайни и не знайни ентусиасти без ясна визия за съпорт.  Събираш си едно Mini -ITX  компютърче   дето харчи 50 вата ток   и  край с  проблемите.  Погледенете  какво предлагат хората  Supermicro SuperServer E200-9B Intel Pentium N3700 4 x Intel LAN Mini-ITX Server от ebay за 600 лева. Със едно такова се прави квартално IPTV   без проблеми. Хвърляте по 200 лева за някакви умрели затворени андроид боксове и после ги рутвате  със  препрявяни ромове Smile Покрай андроид телефона дет го имам никога не бих си купил  друго  у-во работещо с тази опер.с-ма .
Отговори
#8
Алкатразчо!
Някъде помня, че беше споменал за това че гледаш интернет телевизия от 7-8 години. Аз се занимавам с това и Линукс но от 7-8 месеца. Няма как да станат нещата за момента. Иначе и аз това целия да направя. Един собствен Stalker_portal, като за начало ще ползвам каналите от проксито..... само за опита. След като понауча нещата започвам с тунери да свалям каналите Smile

П.П :Скоро и MAG ще си взема, защото иначе няма как да си тествам портала Smile Нямам вяра на тези емулатори.
Отговори
#9
Дори да не е с тунери ми да си платиш за листа пак е по добре от колкото да се мъчиш с Коди. Вече има толкова много голям избор на техника ,че е грехота да се мъчите с пиратски листи и проксита.
Отговори
#10
Знам че Коди нестава за основно средство за гледане на ТВ.Все още имам договор за нет и телевизия, който няма как да прекратя. Бокса, който ползвам е основно за гледане на YouTube за детето и различни приложения за деца. Не съм си и помисля, че с него ще гледам ТВ като основно средство. Знам че Astra и Stalker Midware са за тази работа, но все пак това си е професионален и специфичен софтуер, за който си трябва да имаш опит и умения. Всичко това е свързано с много опити и време, което напоследък не остава. Въпреки всичко.... нещата лека полека се получават и след време и аз ще се радвам на това да си гледам това, което искам.
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  Kodi проблем с торенти FS 4K Max crusheraaa 14 2,925 02-04-2024, 13:17
Последна публикация: Aashvi78
Wink Проблем с Kodi за AppleTV undeath 4 1,241 29-02-2024, 05:07
Последна публикация: sarika78
  Проблем с Kodi и Zamunda Kose 1 629 19-12-2023, 16:34
Последна публикация: martinstz
  Kodi PC qbadabaduuu 9 1,698 15-12-2023, 13:11
Последна публикация: m1TeT0
  Kodi 19: Грешка-dependency xbmc python 2.1.0 could not be satisfied i_deni 22 14,013 30-10-2023, 20:55
Последна публикация: irongrip

Отваряне на: