Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Изтегляне на файл
#1
Здравейте, нов съм във форума и си признавам, че не съм разглеждал в него. Проблема ми е следния: опитвам се да си инсталирам приставката за гледане от арена и замунда ( торенти). Стигам до там да изтегля repository. Mar33....... и да го запазя някъде. Забравих да кажа че опитите се правят на андроид телевизор. Изтегля го и го запазвам примерно в download после през коди отивам на install from zip file и в директорията го няма. Виждам че едното е вътрешна памет а другото външна. Как да действам? Благодаря предварително.
Отговори
#2
(15-04-2023, 11:57)geshyt написа: Здравейте, нов съм във форума и си признавам, че не съм разглеждал в него. Проблема ми е следния: опитвам се да си инсталирам приставката за гледане от арена и замунда ( торенти). Стигам до там да изтегля repository. Mar33....... и да го запазя някъде. Забравих да кажа че опитите се правят на андроид телевизор. Изтегля го и го запазвам примерно в download после през коди отивам на install from zip file и в директорията го няма. Виждам че едното е вътрешна памет а другото външна. Как да действам? Благодаря предварително.

Проблемът е във версията на Андроида. В новите версии трябва да отидете в инсталираните приложения на Андроида и да дадете постоянно разрешение на Коди да има достъп до файловете на системата. Тогава ще се появят в него zip файловете. Беше писано по темата във форума.
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
Отговори
#3
Видях темата, но не е затова което говоря. Може ли да обясниш какви настройки на приложенията трябва да направя за да видя вътрешния хард или поне приложение което да използвам но да мога да му променя директорията за сваляне. Download manager не ми позволява да я сменя.
Отговори
#4
(17-04-2023, 18:15)geshyt написа: ...какви настройки на приложенията трябва да направя за да видя вътрешния хард...
Андроид телевизорите са в голяма степен със заключена файлова система, иначе доставчиците на стрийминг услуги няма да ги сертифицират като съвместими (да се чете безопасни за държателите на авторски права).

- Решението ти е, Коди хранилищата да ги инсталираш от ZIP файл през флашка или портативен харддиск (външно устройство)... и оттам нататък, самите добавки инсталирай и си актуализирай само през тези хранилища. Не разчитай телевизора да ти осигури пълен достъп до собствената си файлова система.

- Използвай Backup addon-а за да ти прави копия на всичко на външния хард или флашка и ако (по-точно когато) се обърка всичко, ще можеш да изтриеш конфигурацията на Коди през Андроид настройките, инсталираш Backup addon-a от официалното хранилище и си възстановяваш последното работещо резервно копие.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#5
А защо не добавиш като източник направо http://петрови.com/repo/
[Изображение: Kodi-Add-source-1.webp]
[Изображение: Select-_None_.webp]
[Изображение: URL-media-locations.webp]
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  При опит за стартиране на видео от файл Коди спира да работи. hanbolo 2 4,790 03-04-2017, 10:10
Последна публикация: hanbolo
  Проблем с M3U файл rtk 18 24,054 22-03-2017, 19:23
Последна публикация: xbmcbg

Отваряне на: