Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Избор на TV BOX
#11
Здравейте,
Кубето дойде в събота. Красив дизайн. Идва в комплект с Usb-Lan кабел и IR удължител.
Изисква да имате Amazon акаунт. Лесно се свързва с периферни устройства и WiFi.
Едно нещо ме изненада, но е нормално. Кубето е с интегрирана Alexa и никога не заспива, подслушва и чака само да си чyе името.
Това от своя страна е хубаво ако имате изграден Smart home.
За да инсталирам допълнителни програми си изтеглих X-plore File Manager.
През него вече лесно си качих и инсталирах останалите програми. Основно ползвам Коди, Булсатком и други програми за гледане на филми.
Искам да изкажa големи благодарности на Majide и Martinstz. Ползвам вашите добавки и съм много доволен. Благодаря ви за труда.
Недостатък, няма Google Play services и някой програми не могат да се ползват или аз незнам как. Една от тях е новата услуга EON на Vivacom.
За сега е това.
Отговори
#12
Какво ще кажете за tv box tanix tx 6 и S 10 max
Надеждни ли са и има ли реплики/ментета от тях до колкото Ви е известно.
Отговори
#13
Здравейте, досега си ползвах KODI на малинки, но откакто започна да се налага IP телевизията като EON, B.Box и др. реших да пробвам и аз андроид боксовете. Първоначално се бях засилил да си взмема на Xiaomi 4К кутийката, но се спрях защото няма LAN и не съм сигурен дали 4К ще върви нормално при 2.4Ghz след 2 стени. Попаднах случайно на тази NOKIA, която има LAN и също е 4К, някой дали го е ползвал и дали всичко си работи с нея?

https://pcmall.bg/%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%...%BD_107061
Отговори
#14
(19-01-2023, 15:33)dmandrov написа: Здравейте, досега си ползвах KODI на малинки, но откакто започна да се налага IP телевизията като EON, B.Box и др. реших да пробвам и аз андроид боксовете. Първоначално се бях засилил да си взмема на Xiaomi 4К кутийката, но се спрях защото няма LAN и не съм сигурен дали 4К ще върви нормално при 2.4Ghz след 2 стени. Попаднах случайно на тази NOKIA, която има LAN и също е 4К, някой дали го е ползвал и дали всичко си работи с нея?

https://pcmall.bg/%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%...%BD_107061

Гледах хубави ревюта за него, но LAN портът му е 10/100, което е странно и малко ме разочарова, на база останалите хвалби за у-вото. Иначе Нокиа, си е Нокиа и със сигурност ще си залужава парите.
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
Отговори
#15
Ако не държите да е "марка", може да погледнете това:
https://www.geekbuying.com/item/TANIX-TX...22438.html
Отговори
#16
@Martin, лан порта бих го преглътнал, с тази скорост ще мога да си гледам онлан от замунда златните торънти и 4К телевизия/видео, ако пуснат повече такива канали, за друго тези боксове едва ли ще стават. По-скоро питането ми беше ако някой го ползва дали в стора на Гугъл ги има БГ телевизионните апове на EON, B.Box, (на А1 не помня точно как се казваше), защото попаднах някъде, че някои апове не били сертифицирани за всички устройства, а в случая ми трябва точно заради тях.

@Mehanik, не държа на марки, по-скоро ми се искаше да си го взема от тук, за да има гаранция, но при тази цена ще разгледам малко ревюта в тубата.
Отговори
#17
На А1 приложението е A1XploreTV, оказва се обаче ,че в зависимост от това дали Гугъл-стора разпознава бокса като ATV или
като обикновено андроид устройство приложенията са различни.С две думи за да може да си ги "разцъквате" с дистанционното
устройството Ви трябва да е ATV, иначе ще трябва да работите с мишка...Освен това има значение и (конкретно за А1), какъв Ви е абонамента, защото ако са ви го пуснали в пакет с телефона, приложението може да се пусне само като за мобилно такова.
Малко объркано стана...но горе-долу се надявам да е разбираемо.С другите оператори, които Ви интересуват положението е подобно.Иначе всички имат приложения.
Отговори


Отваряне на: