!!! ВАЖНО !!! Във връзка с превенцията на зачестилите СПАМ теми във форума, паролите на всички потребители бяха автоматично инвалидизирани на 22 Май 2024 14:20 ч.. За да възстановите своята парола (и създадете нова), моля използвайте опцията за забравена парола тук. Съжаляваме за причиненото неудобство. При проблеми с възстановяването на паролата, моля пишете на kodibg в гмаил.ком

Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Temporary Files Cleaner
#1
Здравейте, добавката е страхотна и съм сигурен, че ще помогне на много потребители с много кеширани данни, които не са нужни! Искам да попитам само - е ли е възможно при използването й, да имам опция, от която мога да избирам от кое да чисти, защото на всички добавки и приставки трие логотата/thumbnails (картинки, постери на филми, иконки на канали в PVR и т.н.)? Add-onа e 10+ като функция! Благодаря на Мартин!
Отговори
#2
(11-01-2023, 22:52)Tabctrl написа: Здравейте, добавката е страхотна и съм сигурен, че ще помогне на много потребители с много кеширани данни, които не са нужни! Искам да попитам само - е ли е възможно при използването й, да имам опция, от която мога да избирам от кое да чисти, защото на всички добавки и приставки трие логотата/thumbnails (картинки, постери на филми, иконки на канали в PVR и т.н.)? Add-onа e 10+ като функция! Благодаря на Мартин!

Така!
Промених името на добавката на Temporary Files Cleaner.
Направил съм ѝ настройки, където може да се избира, какво да чисти.
Вариантите са 4:
Temp folder - папката, където се съхраняват временни (макар реално да си остават завинаги там) файлове и папки, включително папката за сваляне на субтитри, която се ползва по подразбиране от Коди, ако не сте определили друга за целта.
Packages folder - папката, в която Коди сваля инсталационните файлове.
Thumbnails folder - папката, в която Коди кешира картинки.
User defined custom subtitle folder - определената от ползвателя на Коди папка, в която да се свалят субтитрите.
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
Отговори
#3
Цар си Марти!!! Благодаря още веднъж! Smile Smile Smile
Отговори
#4
Добавката работи ли за 19.3 за смарт тв с андоид? Защо Коди за смарт/андроид изостава ?
Отговори
#5
(12-01-2023, 15:09)m1TeT0 написа: Добавката работи ли за 19.3 за смарт тв с андоид? Защо Коди за смарт/андроид изостава ?

Работи на всякакви у-ва. Коди 19.3 е последната сертифицирана от Google версия на продукта и на всички андроид у-ва е достъпна само тя през Google Play. Ако искате по-нова, трябва ръчно да си я инсталирате.
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
Отговори
#6
Направих нова добавка - Temporary Files Cleaner - Service. Същата като тази, но с тази разлика, че се стартира автоматично с пускането на Коди, т.е. работи като service. Изчиства това, което е отбелязано в настройките ѝ, като по подразбиране съм изключил изчистването на thumnails, тъй като затрива иконките и докато при другата добавка това не е проблем, защото при последващо влизане те се възстановяват, то тук при всяко влизане ще ги затрива. Който иска, може да го разреши от настройките.
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
Отговори
#7
В Temporary Files Cleaner - Service, в Настройки добавих опция за изключване на съобщението, което се появява при стартиране на Коди.
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
Отговори
#8
Това е една от най-полезните добавки! Благодаря много!
Отговори


Отваряне на: