Публикации: 24
Теми: 3
Член от: Apr 2022
11-01-2023, 22:52
(Последна редакция: Преди 11-01-2023, 22:54 от Tabctrl.)
Здравейте, добавката е страхотна и съм сигурен, че ще помогне на много потребители с много кеширани данни, които не са нужни! Искам да попитам само - е ли е възможно при използването й, да имам опция, от която мога да избирам от кое да чисти, защото на всички добавки и приставки трие логотата/thumbnails (картинки, постери на филми, иконки на канали в PVR и т.н.)? Add-onа e 10+ като функция! Благодаря на Мартин!
Публикации: 39
Теми: 4
Член от: Jun 2022
Добавката работи ли за 19.3 за смарт тв с андоид? Защо Коди за смарт/андроид изостава ?
Публикации: 1,622
Теми: 18
Член от: Nov 2015
Направих нова добавка - Temporary Files Cleaner - Service. Същата като тази, но с тази разлика, че се стартира автоматично с пускането на Коди, т.е. работи като service. Изчиства това, което е отбелязано в настройките ѝ, като по подразбиране съм изключил изчистването на thumnails, тъй като затрива иконките и докато при другата добавка това не е проблем, защото при последващо влизане те се възстановяват, то тук при всяко влизане ще ги затрива. Който иска, може да го разреши от настройките.
Публикации: 1,622
Теми: 18
Член от: Nov 2015
В Temporary Files Cleaner - Service, в Настройки добавих опция за изключване на съобщението, което се появява при стартиране на Коди.
Публикации: 1,355
Теми: 59
Член от: Oct 2015
Това е една от най-полезните добавки! Благодаря много!