Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Новобранец с MXQ Pro 4k
#1
Привет хора, 

Закупих си следния TV Box MXQ Pro 4k. Първо да уточня, че съм изцяло нов и невеж в материята, така че искрено ще бъда блгаодарен за разбирането Ви и предварително се извинявам, ако прозвуча глупаво.
Идеята ми беше да закупя устройството, след което чрез интернет да мога да гледам телевизия и различни канали. 
Към момента успях да стигна до настройките за хранилище и добавяне на http://fusion.tvaddons.co, но поради някаква причина ми казва "Unable to connect".
Като цяло общата картинка, идея и взаимовръзка на тези неща леко ми се губи.
Доста порових във форума, но изглежда масово темите са за по напреднали. Моля да ми дадете малко светлина как точно би следвали да настроя този бокс за да гледам телевизия, какви са тези m3u, как се добавят и като цяло да ме насочите как да започна и как да настроя Kodi за да гледам БГ телевизия на въпросния TV Box MXQ Pro 4k.

Искрено, благодаря и се надявам за разбиране към моето невежество.
Отговори
#2
Принципно, Коди се ползва повече за гледане на филми/сериали и по-рядко за телевизии, като в най-общия случай се гледат телевизии от добавки, които работят с платени източници, като Булсат или А1. Ако искаш да гледаш телевизии е по-добре да се насочиш към някое друго приложение, като STBEmu или OTT Navigator и из разните БГ форуми за IPTV да си намериш портали и МАК адреси за тях. Има ги в изобилие. Тук не е форум за IPTV, така че е по-добре да се обърнеш към други форуми или към многото групи за това в Телеграм.
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
Отговори
#3
1. Сайтът на TVAddons е затворен по обвинение в нарушаване на авторско право. Затова не можеш да добавиш този адрес, и не съм чул да са възкръснали;

2. Спокойно можеш да си добавиш хранилищата:
- БГ Репо (Какво има вътре, виж ТУК)
- Хранилище на martinstz (Какво има вътре, виж ТУК)
и да си инсталираш през тях български добавки за Коди, както и да си инсталираш ръчно една по една, изтеглени от ТУК. На тези три места се публикуват различни български добавки и някои чуждестранни също, които представляват интерес. Темите за техническа поддръжка и въпроси за нашите добавки са ТУК.

3. Разделът за доставчици на IPTV е ТУК.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори


Отваряне на: