Публикации: 3
Теми: 1
Член от: Dec 2019
Здравейте,
нов съм във форума. Ако бъркам секцията моля за извинение. Ако темата не отговаря на някое правило също.
На кратко - от втората половина на Октомври Exodus Redux ми направи проблем. Открива сорсовете на видеото. (броя им е намалял драстично), когато му дадеш "play" завърта, избира си подходящия сорс, дава означение че зарежда и ще пусне видеото, след което премигва и изхвърля в списъка.
Пробвах Exodus, Placenta, Gaia и още няколко подобни, но резултата е същия. Neptune Rising работи бих казал частично - не зарежда HD стриймове, не му работи търсенето, няма възможност да се активира TRAKT.
Някой може ли да ме насочи какъв е проблема и как може да бъде решим.
Разумен като цена сървис също е ок на теория.
Публикации: 1,621
Теми: 18
Член от: Nov 2015
(04-12-2019, 14:31)painmaster написа: Здравейте,
нов съм във форума. Ако бъркам секцията моля за извинение. Ако темата не отговаря на някое правило също.
На кратко - от втората половина на Октомври Exodus Redux ми направи проблем. Открива сорсовете на видеото. (броя им е намалял драстично), когато му дадеш "play" завърта, избира си подходящия сорс, дава означение че зарежда и ще пусне видеото, след което премигва и изхвърля в списъка.
Пробвах Exodus, Placenta, Gaia и още няколко подобни, но резултата е същия. Neptune Rising работи бих казал частично - не зарежда HD стриймове, не му работи търсенето, няма възможност да се активира TRAKT.
Някой може ли да ме насочи какъв е проблема и как може да бъде решим.
Разумен като цена сървис също е ок на теория.
С коя версия на Exodus пробваш? Актуалната е 8.3.1 и там няма проблеми:
Отново пробвах да инсталирам Exodus 8.3.1
резултата е същия. започва да зарежда стрийма, примигва и изхвърля. Резултата е същия и под Win10, и на Андроид тв
(04-12-2019, 15:26)painmaster написа: Отново пробвах да инсталирам Exodus 8.3.1
резултата е същия. започва да зарежда стрийма, примигва и изхвърля. Резултата е същия и под Win10, и на Андроид тв
Ако можеш, прати лог файла. Иначе само можем да гадаем
При мен работи, както виждаш от снимките.
(04-12-2019, 17:49)martinstz написа: (04-12-2019, 15:26)painmaster написа: Отново пробвах да инсталирам Exodus 8.3.1
Ако можеш, прати лог файла. Иначе само можем да гадаем
При мен работи, както виждаш от снимките.
това трябва да е лог файла
коди лог
Публикации: 36
Теми: 2
Член от: Nov 2016
здравейте, след последния ъпдейт нещо спря да бачка exodus,намира стримовете ( и платените ) но не може да възпроизведе нищо, казва няма свободен стрийм!
(30-08-2020, 19:19)gojko написа: здравейте, след последния ъпдейт нещо спря да бачка exodus,намира стримовете ( и платените ) но не може да възпроизведе нищо, казва няма свободен стрийм! Сега излезе някакъв ъпдейт на добавката. Пробвай да я обновиш и виж как ще се държи. Версията е 8.6.4.
Публикации: 36
Теми: 2
Член от: Nov 2016
(01-09-2020, 17:28)martinstz написа: (30-08-2020, 19:19)gojko написа: здравейте, след последния ъпдейт нещо спря да бачка exodus,намира стримовете ( и платените ) но не може да възпроизведе нищо, казва няма свободен стрийм! Сега излезе някакъв ъпдейт на добавката. Пробвай да я обновиш и виж как ще се държи. Версията е 8. Пак не стана, изтрих го кодито и наново го инсталирах и тръгна!
(02-09-2020, 10:54)gojko написа: (01-09-2020, 17:28)martinstz написа: (30-08-2020, 19:19)gojko написа: здравейте, след последния ъпдейт нещо спря да бачка exodus,намира стримовете ( и платените ) но не може да възпроизведе нищо, казва няма свободен стрийм! Сега излезе някакъв ъпдейт на добавката. Пробвай да я обновиш и виж как ще се държи. Версията е 8. Пак не стана, изтрих го кодито и наново го инсталирах и тръгна! Явно нещо се е било омазало
|