Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
m3u playlist от kodi аддонс
#1
Здравейте някой може ли да каже как се прави m3u плейлиста от добавка за коди
Отговори
#2
Да уточним какво точно искаш:

1. Наличното в добавка за Коди -> да се трансформира/експортира към m3u плейлиста;

2.Импортиране/преобразуване на m3u плейлиста -> в добавка за Коди (за да се скрият адресите на стриймовете);

3.Добавка за Коди, работеща като редактор на m3u плейлисти

Избери си една от трите точки.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#3
"И трите дядо попе" - както се разказваше във вица за Иванчо Smile
Отговори
#4
първото от самата добавка да се извади плейлиста m3u
Отговори
#5
А какво е името на добавката? Питам, защото при всяка е различно положението.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#6
live tv surbiq
Отговори
#7
(19-08-2019, 23:45)zaekadj написа: live tv surbiq
 В този случай addon-ът "парсва" web страници на разни доставчици на iptv или официалните стриймове на самите телевизии. Може и сам да се увериш ТУК, че може да гледаш същите канали и през браузър, а ще може да видиш и откъде ги вземат. Самия/самата/самото... Не знам от кой род е това. Както и да е, казвам, че livetvserbia не излъчва самостоятелно тези канали т.е. не разполага с постоянни адреси на техните стриймове и при опит за отварянето им (от потребителите) извлича времен линк (с временен тоукън), който трябва да се отвори в рамките на няколко секунди или става невалиден. След успешно отваряне, тоукъна остава валиден до прекъсване на сесията (между потребителя и сървъра).

Накратко, способни сме да направим начин за експорт къмто плейлиста на този и на почти всички други addon-и. Няма да го направим, защото плейлистата ще работи само няколко секунди и само за един потребител (този, с чийто IP адрес е генерирана тя). Упражнението се отменя.

Ако беше попитал за някой официален ТВ оператор, вероятно отговорът ми, щеше да е различен. Нямам предвид, че сега отказах, защото доставчикът не е легален, а както обясних одеве, всеки случай е различен, но при повечето официални оператори, най-често има начин (ако сте им абонат).
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#8
един приятел е извадил плейлиста от тази добавка но си е направил само 30 канала прати ми я и работи вече 1 седмица без проблеми но аз искам и други канали от добавката не знам как я е направил но работи и на бокса и на телефона и на компютъра като на телефона и бокса я отварям с коди а на компютъра с медиа плейър класик

аз и за огициален тв оператор питах в друга тема NETWORX BULGARIA оератора е от Русе но за съжаление от много време няма отговор по темата тогава питах за аддонс да се направи но може и плейлиста която да се зареди в коди и да работи преди време на един приятел са му идвали техници и са му вкарали адрес в браузъра чрез който може да гледа всичките им канали без пари но той не разбира и не го е запаметил
Отговори
#9
Така, г-н DJ... по първия въпрос за 30-те канала, явно твоят авер е открил, че единия от използваните източници (те са няколко) в livetvserbia излъчва с много дълго време на живот на тоукъна. Максимум, може да е една година или до безкрайност. Ако казваш е успял да извади само 30 канала, значи толкова са били налични в този източник и да го молиш, няма откъде да намери повече. Както и сам казваш ти, повече канали има... но съответно ще трябва да се "вземат" по различен начин и от друго място, а както вече ти обясних, по принцип времето на живот на тези тоукъни (мярка за повишаване на сигурността, против крадене на стриймове и разни такива) е много малко и след това каналите "умират" и не могат да се зареждат с изтекъл тоукън. Чист късмет е, че е намерил и тези 30. Щом е успял да ги "извади", значи е достатъчно компетентен за това, а щом ги е споделил с теб, значи няма нужда да търсиш други хора. Повече няма какво да се направи.

По втория въпрос, казваш че си абонат на Networx Bulgaria. Ако си абонат на кабелната им телевизия, може да потърсиш някакъв читав мрежови тунер с поддръжка на DVB-C и операторски карти за декодиране. С него, ще можеш да си преобразуваш кабелната в IPTV и да си я гледаш навсякъде из вкъщи, на какъвто плейър поискаш. Ако си техен абонат, но само на интернет услугата, можеш да ги питаш за IPTV услугите, които предоставят. Мисля, че имаха някакъв андроид TV Box с прединсталирано фирмено приложение за тяхната IPTV.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  [Изпълнена] Интеграция с Kodi Library за Замунда и Зелка EmanResu 5 6,922 13-03-2019, 13:46
Последна публикация: EmanResu

Отваряне на: