Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Електронно разпащане с epay.bg
#17
Към двамата защитници, какъв е смилъла между вашата банка и лицето/фирмата на която плащате да има посредник който да лапа с две лъжици (веднъж от вас, втори път от търговеца).
Какъв е проблема плащането да се извърши директно. Защо в този случай плащате такса за обслужване на вашата сметка в банката която съхранява вашите пари. Това за което дискутираме тук мога да го извърша за секунди дори и с телефонно обажадане дори и през "пейпал"... В сайта на всяка нормална банка е записано, че ако тя допусне да бъдете измамени или ви изчезнат пари от нея щетите са за нейна сметка.
Какви са тези електронни подписи? - тук мога да гласувам, плащам и всичко което си помислите без никакви такива щуротии през интернет, да случвало ми се и от секурити отдела да банката да ми се обадят за да ме питат дали определена транзакция е моя, нова им е работата и за това плащам застраховки на кредитни карти, те винаги  са на по-малка стойност от обратното което получавам за това, че съм използвал кредитна карта за определена покупка (кеш бак 1,25 % от всяка покупка)
Не забравяйте, че парите в кредитните карти не са ваши, а на банката която ви издава картата и ако се разплатите в зададеният от нея период (обикновенно 30 дни) вие не и дължите никаква лихва, поне така е в цивилизованият свят.

Към този който искаше да ми прави метани, не е необходимо аз съм православен християнин и със сигурност няма да мога го да оценя по достойнство. Насочи се друга етническа група на която това е в културата и ще бъде достойно оценено, но благодаря за идеята да посетя бар с кючекчиики и да изпуша едно нергелие с огромна порция козя пастърма и наливна турска бира (Ефес) там няма да откажат парите които са в кредитната ми карта.
Отговори


Съобщения в темата
RE: Блаааа - блаааа (офтопици от разделa относно ebay.bg) - от xbmcbg - 27-09-2016, 16:09

Отваряне на: