Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
m3u playlist от kodi аддонс
#7
(19-08-2019, 23:45)zaekadj написа: live tv surbiq
 В този случай addon-ът "парсва" web страници на разни доставчици на iptv или официалните стриймове на самите телевизии. Може и сам да се увериш ТУК, че може да гледаш същите канали и през браузър, а ще може да видиш и откъде ги вземат. Самия/самата/самото... Не знам от кой род е това. Както и да е, казвам, че livetvserbia не излъчва самостоятелно тези канали т.е. не разполага с постоянни адреси на техните стриймове и при опит за отварянето им (от потребителите) извлича времен линк (с временен тоукън), който трябва да се отвори в рамките на няколко секунди или става невалиден. След успешно отваряне, тоукъна остава валиден до прекъсване на сесията (между потребителя и сървъра).

Накратко, способни сме да направим начин за експорт къмто плейлиста на този и на почти всички други addon-и. Няма да го направим, защото плейлистата ще работи само няколко секунди и само за един потребител (този, с чийто IP адрес е генерирана тя). Упражнението се отменя.

Ако беше попитал за някой официален ТВ оператор, вероятно отговорът ми, щеше да е различен. Нямам предвид, че сега отказах, защото доставчикът не е легален, а както обясних одеве, всеки случай е различен, но при повечето официални оператори, най-често има начин (ако сте им абонат).
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори


Съобщения в темата
m3u playlist от kodi аддонс - от zaekadj - 17-08-2019, 01:53
RE: m3u playlist от kodi аддонс - от Majide - 20-08-2019, 10:30

Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  [Изпълнена] Интеграция с Kodi Library за Замунда и Зелка EmanResu 5 7,126 13-03-2019, 13:46
Последна публикация: EmanResu

Отваряне на: