!!! ВАЖНО !!! Във връзка с превенцията на зачестилите СПАМ теми във форума, паролите на всички потребители бяха автоматично инвалидизирани на 22 Май 2024 14:20 ч.. За да възстановите своята парола (и създадете нова), моля използвайте опцията за забравена парола тук. Съжаляваме за причиненото неудобство. При проблеми с възстановяването на паролата, моля пишете на kodibg в гмаил.ком

Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Работно заглавие] service.tvarchivebg
#7
(08-09-2023, 13:03)Topper написа: Не връща ли точно начален час EPG-то (което напоследък е някаква невероятна каша, визирам Bulsatcom, Tplay, че даже и кабелни доставчици като А1)?
План Б според мен трябва да ти е План А. Simple IPTV PRV имам чувството, че е направен като темплейт за PVR клиенти и така си е останал.

Идеята е не да връща час, а да взима името и да търси по него от разни източници. PVR-а ще се ползва само да показва програмата. Идеята не е лоша, но е много трудоемка, освен това поддържането на достъп до много източници ангажира много време и постоянно наблюдаване на източниците. Моето скромно мнение е, че трудът ни няма да бъде оценен и ще бъде ползвано от много малък брой хора. Признавам, че първоначално казах, че ще се включа с каквото мога да помогна, но сега, имайки предвид обема на работата и не успявайки да претеглята ползата от това, на този етап мисля да задържа докато не преценя, имали смисъл от цялата играчка. Мога пак да помагам за отделни модули, ако се наложи, но за сега не съм убеден, че има смисъл от цялата галимация.
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
Отговори


Съобщения в темата
RE: [Работно заглавие] service.tvarchivebg - от martinstz - 08-09-2023, 20:39

Отваряне на: