14-10-2017, 18:18
Здравейте, аз от доста време се възползвам от българските добавки и конкретно Free BG TVs, та като за първи пост да благодаря на всички, които се занимават с поддръжката.
Та пиша защото доста от каналите не работят. Не съм се заровил за конкретните причини и канали, но предполагам , ако не е в "моя телевизор" проблемът може да се маркират като неработещи на общо основание докато се оправят линкове или каквото там се е счупило. Ето списък:
канал 3
тв1
вест тв
Бъглария 24
Бг инфо тв
Блумбърг
Спортал ТВ
Благоевград тв дартс
Бургас канал 0
Варна тв варна
Враца тв враца
Русе - тв делта
Русе tvn
Ямбол дианакабел
тянков поп-фолк, ориент, фолк
Еврофолк тв
Travel TV (HD работи)
Агро ТВ
ТВ Пловдивска метрополия
Българска християнска ТВ
Хармония ТВ
Code fashon tv
GOtv
Шумен - ТВ Шумен
Не са най-важните канали, но най-малко, като цъкне човек на тях, Коди забива и си е разправия.
Другото нещо, което нз дали тук е мястото да споменавам е, че EPG-то ми изкарва грешна информация (на epg.kodibg.org съм) от известно време, но за това не съм проследил, за кои канали, колко е грешно точно и т.н., та пак въпросът е - някой има ли подобни проблеми ?
Та пиша защото доста от каналите не работят. Не съм се заровил за конкретните причини и канали, но предполагам , ако не е в "моя телевизор" проблемът може да се маркират като неработещи на общо основание докато се оправят линкове или каквото там се е счупило. Ето списък:
канал 3
тв1
вест тв
Бъглария 24
Бг инфо тв
Блумбърг
Спортал ТВ
Благоевград тв дартс
Бургас канал 0
Варна тв варна
Враца тв враца
Русе - тв делта
Русе tvn
Ямбол дианакабел
тянков поп-фолк, ориент, фолк
Еврофолк тв
Travel TV (HD работи)
Агро ТВ
ТВ Пловдивска метрополия
Българска християнска ТВ
Хармония ТВ
Code fashon tv
GOtv
Шумен - ТВ Шумен
Не са най-важните канали, но най-малко, като цъкне човек на тях, Коди забива и си е разправия.
Другото нещо, което нз дали тук е мястото да споменавам е, че EPG-то ми изкарва грешна информация (на epg.kodibg.org съм) от известно време, но за това не съм проследил, за кои канали, колко е грешно точно и т.н., та пак въпросът е - някой има ли подобни проблеми ?