!!! ВАЖНО !!!

1) Във връзка с превенцията на зачестилите СПАМ теми във форума, паролите на всички потребители бяха автоматично инвалидизирани на 22 Май 2024 14:20 ч.. За да възстановите своята парола (и създадете нова), моля използвайте опцията за забравена парола тук.
2) Ако акаунта ви е "баннат", без да знаете защо, вероятно от ваше име са публикувани СПАМ съобщения.
Съжаляваме за причиненото неудобство. При проблеми с възстановяването на паролата или баннати акаунти, моля пишете на kodibg в гмаил.ком или във Фейсбук страницата на КодиБГ Форум тук

Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Как да гледам Българския Евроспорт 1 и 2 ?
#18
Пич нямаш ли някой познат по-възрастен дето да е абонат на Булсатком ? Какво се мъчиш със линковете от сеир сандъка ,като и те ги взимат от Булсатком . Бабите и дядовците по- селата се потрошват да гледат телевизия баш от сайта на Булсатком и са им кът регистрациите SmileТолкова ли си зле финансово та чак се опитваш от крадците да крадеш ? Ако ще садиш на баир лозе поне да си заслужава саденето а не да се чудиш как да откраднеш 240p линкове дето работят от ден до пладне. Над 80% от кабеларките в България се гледат на шеринг с приемник за до 100 кинта . IPTV приемник на Булсата е 2.20 на месец или листа от някой друг доставчик е в рамките на 10-20 лева и гледаш поне що годе стабилни линкове и качество. Ако от спортна злоба ти се занимава тогава продължавай да се мъчиш .
Отговори


Съобщения в темата
RE: Как да гледам Българския Евроспорт 1 и 2 ? - от Alkatrazbg - 31-07-2017, 19:40

Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  Как мога да гледам Булсатком чрез Коди към сегашния момент? gydi 23 44,148 20-04-2018, 15:34
Последна публикация: shantros

Отваряне на: