!!! ВАЖНО !!! Във връзка с превенцията на зачестилите СПАМ теми във форума, паролите на всички потребители бяха автоматично инвалидизирани на 22 Май 2024 14:20 ч.. За да възстановите своята парола (и създадете нова), моля използвайте опцията за забравена парола тук. Съжаляваме за причиненото неудобство. При проблеми с възстановяването на паролата, моля пишете на kodibg в гмаил.ком

Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Как да гледам Българския Евроспорт 1 и 2 ?
#6
Едва ли има собственик на сайт, който да желае да му го достъпват през Коди. Това означава 0 приходи от кликане по реклами, а то от друго приходи няма.
Но тук идва въпроса - какво право има собственика на такъв тип сайт да предявява претенции как ще му се достъпва сайта след като самия сайт не работи по правилата - не плаща лицензи и т.н. Дето се вика пиратите най-мразят да им се пиратства пиратстваното Smile

Ако правиш скрипт за собствени нужди никой не може да ти забрани. Вместо php заложи на python. След като си разбрал логиката на работа на сайта, ще ти е лесно да пренесеш логиката в адон или скрипт. 

За съжаление трябва да кажа, че ако успееш ще е по-добре да не го споделяш с други тъй като евентуална вълна от потребители ще доведе до спиране или тотално влошаване на услугата, което няма да е от полза на никой.
Отговори


Съобщения в темата
RE: Как да гледам Българския Евроспорт 1 и 2 ? - от harry_gg - 23-05-2017, 10:48

Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  Как мога да гледам Булсатком чрез Коди към сегашния момент? gydi 23 42,812 20-04-2018, 15:34
Последна публикация: shantros

Отваряне на: