!!! ВАЖНО !!!

1) Във връзка с превенцията на зачестилите СПАМ теми във форума, паролите на всички потребители бяха автоматично инвалидизирани на 22 Май 2024 14:20 ч.. За да възстановите своята парола (и създадете нова), моля използвайте опцията за забравена парола тук.
2) Ако акаунта ви е "баннат", без да знаете защо, вероятно от ваше име са публикувани СПАМ съобщения.
Съжаляваме за причиненото неудобство. При проблеми с възстановяването на паролата или баннати акаунти, моля пишете на kodibg в гмаил.ком или във Фейсбук страницата на КодиБГ Форум тук

Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Как да гледам Българския Евроспорт 1 и 2 ?
Здравейте,
да виждах рекламата със фб за тв бокс, но този който имам е от емаг.
За мен все още е нова технология тв бокса и не го разбирам много-много.
Вече съм му сложил БГРЕПО добавката и Супер Репо. От БГРЕПО съм добавил FREE BG TV,
добавката на замундата (зелката) - но не работи при мен, хем съм добавил в нея акаунта си.
Моля, предложете ми някакви добавки за филми. В Супер Репо има много, но нищо не ми говорят, ако може някой да сподели опита си и да каже кои добавки за филми ползва, ще бъде полезна информация за мен.

Относно Евроспорт България, като искам да го гледам си до добавям така в плейлиста

Код:
#EXTINF:-1,Eurosport 1
http://hoo249.seirsanduk.com/myliveedge/eurosport-1/chunklist_w1765657357_tkbXlzdGFydHRpbWU9MCZteWVuZHRpbWU9MTQ5NTEwOTI2MSZteWhhc2g9ci04YnVCRm9zMlg1aGtMNkJ4ZHQ5MkdBSVRpSC1RS045Z25IQjRTcWtsaz0=.m3u8|Referer=http://www.seirsanduk.com/myjwplayer.flash.swf

Обаче, работи известно време и след това "chunklist_ххххххххххх=.m3u8" стойностите със ххх се променят сами и възпроизвеждането на телевизия спира, Когато проверявам за нов линк виждам, че символите в чунклиста са други!
Има ли как такъв променящ се линк да го прихващам постоянно с тв бокса и канала винаги да бъде активен ? С някаква добавка или по друг начин. Аз имам начални знания на PHP, но ще ми бъде трудно и ще ми отнеме много време да си напиша код с $ch = curl_init(); който постоянно да копира активен линк и да го превръща в плейлиста. Както се казва, няма смисъл да намирам Америка, ако някой вече я е намерил Smile Затова ще ми бъде много полезно, ако някой вече знае как се прихващат променливите .m3u на уеб стрим сайтовете за да се гледат на тв бокса като IPTV канали.

Благодаря предварително, ако някой удари едно рамо Smile
Отговори

Съобщения в темата
RE: Как да гледам Българския Евроспорт 1 и 2 ? - от CaTzArOv - 21-05-2017, 14:56

Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  Как мога да гледам Булсатком чрез Коди към сегашния момент? gydi 23 44,936 20-04-2018, 15:34
Последна публикация: shantros

Отваряне на: