12-04-2017, 17:46
Извинявай за закъснението, аз нямам нищо напротив да се включа във вашият екип и като девелопер (сега съм пасивен консуматор като хилядите други регистрирани и нерегистрирани четящи този форум) , но имам различни разбирания от вашите относно това какво трябва да бъде публикувано за общо ползване от всички като на еврейски кибуц и това което трябва да бъде разменяно между хората за които това е удоволствие и занимание за свободното време (девелопери) . Надявам се не смяташ, че само вие тримата пишете приложения за коди
Категорично съм против общественост да получават аддони базирани на операторски платени платформи като Булсат, твбг, ментел, войо и тн. поради простата причина, че някой ги е създал за да прави пари от това и ние не трябва да се бъркаме в техният бизнес, ако те желаят да предлагат услугата си през коди ще го направят сами и ще имат задължението да се грижат за качеството на услугата си.
100% съм за това тук да се публикуват авторски приложения като тези които сте създали за субтитри, колекцията от безплатни телевизии и т.н
Категорично съм против общественост да получават аддони базирани на операторски платени платформи като Булсат, твбг, ментел, войо и тн. поради простата причина, че някой ги е създал за да прави пари от това и ние не трябва да се бъркаме в техният бизнес, ако те желаят да предлагат услугата си през коди ще го направят сами и ще имат задължението да се грижат за качеството на услугата си.
100% съм за това тук да се публикуват авторски приложения като тези които сте създали за субтитри, колекцията от безплатни телевизии и т.н