09-03-2017, 22:54
Аз не ползвам въпросната добавка – имам две рок радио добавки, две за видео рок музика, youtube, vbox7 и др. легални, които вървят заедно със скина /Titan/, който ползвам. По лесно ми е да изтегля от Z...... филма и да го гледам. И не смятам, че има нещо нередно в това, защото както вече споменах изпълнителите на музика печелят главно и основно от концертна дейност, а високобюджетните филми основно от прожекциите в киносалони. Но ако някой е нетърпелив и иска да гледа филм без пари, когато току що е излязъл, ще го гледа с ниско качество, сниман с камера в някоя кинозала. Ако му се чака по – хубаво, ще чака няколко месеца, докато излезе blu ray версията.
Но тук ставаше въпрос за услуга, като гледане на ТВ канали небългарски. Е няма как да стане за без пари. Лично аз смятам, че е по разумно човек да даде някой и друг лев, при условие, че пакетите са с разумна цена и да гледа небългарски телевизии с високо качество, а не да разчита на стриймове от разни пиратски добавки, които непрекъснато се скапват.
Но тук ставаше въпрос за услуга, като гледане на ТВ канали небългарски. Е няма как да стане за без пари. Лично аз смятам, че е по разумно човек да даде някой и друг лев, при условие, че пакетите са с разумна цена и да гледа небългарски телевизии с високо качество, а не да разчита на стриймове от разни пиратски добавки, които непрекъснато се скапват.