22-02-2017, 22:10
(22-02-2017, 17:53)rtk написа: Само ще ти кажа , че единият от моите приятели е със сериозно заболяване и кара месеца със 169лв инвалидна пенсия, другият освен че има 2 деца се грижи и за майка си която също има здравословни проблеми и ежемесечна нужда от скъпи лекарства.Скоро имате избори, така че можете да промените ситуацията. Всичко е във вашите ръце, аз няма да гласувам понеже съм навън много години и смятам, че нямам морално право да ви определям как да живеете. (веднъж гласувах и някой реши, че моят вот трябва да бъде трансформиран за бат Сали - мерси, но така не съм гласувал)
Кажи ми как да си позволят хората да отделят 20лв+ на месец при всичките тези проблеми, и с какво аз ощетявам нещастниците от Булсатком, които предлагат некачествена услуга за която аз си плащам?
Накрая само ще добавя като пожелание към всички останали от този форум /без теб, ти си си научил вече урока/
"Ако можеш да помогнеш на човек – помогни му. Ако не можеш да помогнеш – помоли се. Ако не можеш да се молиш – помисли добро за човека"
В моят квартал навсякъде има табели - не кради съседите гледат и за последните 20 години не съм чул да е имало кражба.
Смени си nick name на Робин Худ щом си поел социалните функции на държавата в свои ръце, по твои правила сходни с неговите.