21-02-2017, 03:06
(20-02-2017, 23:43)Majide написа: 1.Инсталирате rarfile във вашата операционна система
2.Инсталирате unrar
3.Проверявате дали 1 вижда 2: http://rarfile.readthedocs.io/en/latest/...on-windows
На следващия въпрос в линка е отговорено, че може rarfile и unrar да се разпространяват заедно с Kodi addon-а, за да не се налага потребителите да си ги инсталират сами. Това може и да ви изглежда добра идея, но всъщност е ужасна.
- Нарушава се GPL лиценза на добавката KOLIBKA
- За да работи unrar на различни процесорни архитектури, ще трябва да се предлагат съответно всички варианти на unrar в инсталационния архив и подобно на квазар, да се изтегля бинарния файл за конкретната архитектура
- Отделно кода на добавката ще се усложни излишно с функции за разпознаване на архитектури и операционни системи и т.н. и т.н.
Всичко това, само заради някакъв мижав rar архив, който дори и сега можете да си изтеглите предварително от сайта на колибата, преди да гледате филма и да го лоуднете ръчно![]()
За повече по темата, вижте останалата информация в горепосочения линк.
Виж сега. Явно не си ме разбрал. Аз мога да си свалям файловете от Колибка, а също и субтитрите към тях. Нямам проблеми с този начин.
Използвам плъгина на Libreelec и там няма проблеми. Мислех, че те интересува как тя може да тръгне на всяка операционна система, т.е. именно плъгина да се справя с разпознаването на операционната система. Защото, поне за мен, идеята на този плъгин е, пускаш си филм от него и не мислиш за субтитрите. Просто мисля различно от теб.
Иначе благодаря за усилието! Не приемай думите ми като критика. Не съм от хората дето искат телевизора да им отваря студена бира и да им прави пуканки като седнат през него. Боря се 32 години с компютри и повече от 20 с Интернет. Ще се оправя