15-02-2017, 15:04
При мен КОДИ 17 на някои устройства си работи и инсталира добавките без проблеми, но на някои не искаше да ми инсталира, примерно Exodus, както и Bulsat-a. Поради тази причина, на тези устройства си инсталирах 16.1 версията, инсталирах си всички добавки, които ми трябват и след това актуализирах на КОДИ 17 - и всичко си тръгна без проблеми! Сега на всички у-ва, на които съм сложил КОДИ 17 за проба си работят добре, но засега не смятам да преминавам на него, защото не ми харесва как работи добавката на Субсунакс на него - не на всички филми и сериали ми открива субтитрите, докато на 16.1 си ги намира без проблеми. Също така не ми харесва превюто на телевизиите. В 16.1 се стартира 1-во в малко прозорче и после ако искаш си го правиш на цял екран, а в КОДИ 17, през официалния скин, почва телевизията като фон, което ми е дразнещо (може би, защото съм свикнал с прозорчето ). Освен това и любимият ми скин - Arctic Zephyr - не работи читаво с него (сега видях, че има бета версия за КОДИ 17 и засега се държи добре). Иначе, в общи линии си работи добре. За сега не ме е изхвърляло, за разлика от 16.1, където на андроид боксовете ме изхвърля от време на време, макар и доста рядко.