02-01-2017, 18:49
(27-12-2016, 21:55)smowki написа: Значи ако си инсталирал quasar и zelka даваш им да се обновят и след това отиваш на quasar и с десен бутон на настройки и там най отгоре с скрола превърташ до advanced отиваш на clear cache и го кликаш изчакваш да се скрие долу в дясно прозорчето даваш му долу добре и си готов. И така всеки път когато стартираш на ново kodi и искаш да гледаш нещо през quasar трябва да му чистиш кеша. Поне при мен е така. А и в quasar в настройки в General на download path трябва да му зададеш или създадеш нова папка която да е празна.
Надявам се да ти се получи. При мен така е OK.
Пиши какво е станало.
За zamunda.net беше по същия начин но след обновяване на добавката и нещо не ми работи. А zamunda.net е по добре защото там има да си зададеш да са само филми с бг аудио което заради детето ми беше много добре но нещо след обновяването не ми тръгва. Питах писах къде ли не пробвах какво ли не е не тръгва. Някой ако може да помогне ще е супер. А пък ако направят Zamunda, Zelka и Arenabg добавки ще е перфектния варянт. Весели празници.
Благодаря!
Ще пробвам при първа възможност и ще пиша!
Весели празници и на теб!
П.П. Инсталирах на лаптопа, но Замунда, защото нещо не можах да открия откъде да инсталирам Зелка, в БГ Репото я няма вече, та направих нещата както си писал, и да ти кажа, Замундата си работи повече от прилично! По-късно ще пробвам и на тв-бокс да видя как ще се държи.
Много благодаря! (ако можеш, прати ми откъде да изтегля Зелка, че нещо не откривам из нета!)