02-11-2016, 02:00
Ти си тотално заблуден човеко Аз съм на 40 години и не те знам ти на колко си . Написалия добавката едва ли има нещо общо със Булсатком . Никой не ти е виновен,че ти и много други не можете да се оправите със техниката си и софтуера на нея. Аз не ползвам Коди и ми е през ..... коя е новата версия и коя е старата версия да ти кажа. Ползвам линукс дистриибуция и хич не ме интересува ни андроид ни Windows и кое къде се намира там. Няколко човека си похарчиха от времето да напишат цели упътвания кое как се прави и пак има хора дет не са разбрали или не искат да разберат. Явно има хора на които каквото и да напишеш или кажеш няма да те разберат.Дали сме на 10 места линк към старата версия и упътване как се инсталира .Заради 10 човека дето не вдяват какво им се пише няма да се трогна и да си троша нервите. Аз му пиша катр човек къде какво да направи а той ми се дърви се едно ми е дал пари за да съм му даскал ..... Всичко му направили на готово и му написали и как да гледа а той готов хляб не може да си отчупи. Ми кат не можеш да ядеш хляб седи си гладен и не обвинявай другите ,че са направили нещо за собствена полза и изгода . Не защитавам никого и не ползвам новата версия на добавката точно защото не ми харесва.