06-10-2016, 12:24
(29-11-2015, 00:11)Majide написа:Такаа...и аз се боря да уеднаквя 3 бокса и един компютър, направих един Linux box с медийни сървъри, MySQL и всичко каквото си трябва....Целта на "упражнението" е да се пази една обща база данни от настройки, хронология и addon-и между различни инсталации на Kodi в едно домакинство или дори и извън него. Започвате да гледате мача на запис в една стая... гонят ви от там... и продължавате да го гледате в другата стая от същото място, без да се налага да превъртате до същата минута! Kodi помни къде точно сте спрели преждевременно и при повторно отваряне на видеото ви предлага най-любезно да продължите гледането си от този момент нататък.
Само това "обща база данни от addon-и" ми е интересно как ще стане, аз съм се насочил към pathsubstition в advancedsettings.xml, но това ще реши само синхронизирането на файловете в директориите, обаче едва ли е достатъчно? Например инсталиране на нов плъгин от "master box-a" ще доведе ли до появата му като инсталиран адон и на другите "slave" ?
Дали има процедура, която парсва addons директорията и инсталира непознатите плъгини ?