27-09-2016, 20:58
Здравейте, благодаря за отговора. Съгласен съм с вас, че ако се пусне плъгина общодостъпно, особено в repo-то, това ще означава или край на сайта, или рязка промяна в кода, а аз не съм програмист, за да мога да се състезавам в code obfuscation с професионалисти. Аз имах предвид по-скоро да пусна в темата като прикачен файл Python скрипт-а, така че който има желание да си го ползва за собствен плъгин. Това ще елиминира хората, които не са се задълбочили и зачели в основите на програмиране на плъгини за Коди.
Относно въпроса ми, за съжаление дори и да добавя aspect ratio с посочения пример видеото остава квадратно. Не знам точно защо, ще съм благодарен ако някой може да помогне как да коригирам размера.
Относно балансиране, плъгинът ми е направен много просто така, че потребителят сам да избира дали да се пуска стрийм-а от поток1 или поток2, както отбелязах по-горе е написан за лично ползване, без да взима предвид евентуални злоупотреби от недобронамерени и/или твърде многобройни потребители.
Относно въпроса ми, за съжаление дори и да добавя aspect ratio с посочения пример видеото остава квадратно. Не знам точно защо, ще съм благодарен ако някой може да помогне как да коригирам размера.
Относно балансиране, плъгинът ми е направен много просто така, че потребителят сам да избира дали да се пуска стрийм-а от поток1 или поток2, както отбелязах по-горе е написан за лично ползване, без да взима предвид евентуални злоупотреби от недобронамерени и/или твърде многобройни потребители.