(26-09-2016, 23:01)Majide написа:ОК, спокойно Туистър - не се впрягай толкова. Понеже изглеждаш запознат с epay, би ли бил така добър да ме упътиш лично, къде в този функционален дизайн на сайта на epay, може да се въведе код за плащане на някаква покупка (от онези 10-цифрените)? Предполагам нямаш и някакви категорични доводи, защо е толкова трудно да регистрираш и потвърдиш в epay една обикновена карта - все едно минаваш през процедура за квалифициран електронен подпис... И какви са тия измишльотини "потребител n-ниво" - това компютърна игра ли е, че трябва да качвам ниво, за да мога да имам достъп до функциите на разплащателната система![]()
Не се впрягам по принцип, даже се извиних предварително, факт е обаче, че точно xbmcbg засегна българската тема и съответно няма как да премълча каквото имам да казвам по темата. Ползвам пейпал/мънибукърс/ипей от достатъчно дълго време(15 години) за да смея да твърдя, че съм запознат с трите системи. Не смятам да представям ипей като по-добрата алтернатива на пейпал(малко финансовите потоци не отговарят ми се струва за да има нужда от сравнение ). Факт - ипей работи безотказно за мен 15 години (от 1999 дори), не съм имал проблеми, контактувал съм с поддръжката им и на лично и на търговско ниво и нямам проблеми с тях.
Директно сравнение с пейпал - Там има потвърждение на картите с извлечения, тук го има също, какво означава сложно или просто?Там няма ли нива? Потвърден адрес?!? Или искате точно копие на пейпал с бг меню?!? Използвайте гугъл транслейт за това

Относно кода - Преводи, Искане за плащане, PayFly - това е за генериране на кода.
Относно това как да платиш с него - Който ти го е дал трябва да ти даде и инструкции как да платиш с него , не мислиш ли ? Или това си е отговорност на ипей? А този който ти иска парите по определен начин би трябвало да ти обясни как да платиш? Заповядай - https://www.epay.bg/?page=payfly