05-05-2016, 12:08
Дне среших да се опитам да направя един video addon за немски телевизии от един немски сайт (прилича на bg-gledai). Сложих коди 16.1 на уиндолс 10, но директорията на примерния addon така и не се появи в папката. Възможно ли е последната версия на Коди, която обещава "Never cache addons directories" да блокира list-ването на директории или са скрити някъде (hidden files са ми активирани)?
PS: интересното е, че когато от Kodi мина на Add Source и отида на Home Directory в папка addons ми излиза example, но не и когато от Windows мина в директорията на Коди. Може би в 16.1 са скрити на друго място? Но търсих "example" и не намира нищо.
PS2: намерих го. Windows разбира се си прави други планове с папките. Инсталираните addon-и са в C:\Users\USERNAME\AppData\Roaming\Kodi\addons
PS: интересното е, че когато от Kodi мина на Add Source и отида на Home Directory в папка addons ми излиза example, но не и когато от Windows мина в директорията на Коди. Може би в 16.1 са скрити на друго място? Но търсих "example" и не намира нищо.
PS2: намерих го. Windows разбира се си прави други планове с папките. Инсталираните addon-и са в C:\Users\USERNAME\AppData\Roaming\Kodi\addons
Kodi 16.1 (т.е. myKodi 16.1) на QNAP
Kodi 16.1 на Windows 10
Kodi 16.1 на Windows 10