01-04-2024, 23:56
(04-08-2023, 19:42)mehanic написа: БНТ 1,2,3,4 и НОВА работят ли при вас ?
Какво визирате под "Има всички функции" ?Може да се пусне предаване от начало и може да се пусне старо предаване (до 24ч.), превъртане на предаване напред/назад е невъзможно(поне при мен), моля поправете ме ако греша.
Здравейте ,едно питане - имам пълен пакет на ЕОН ТВ - EON FULL пакет платен! На въпросните канали: БНТ 1,2,3,4 и НОВА ХД ми дава следното съобщение - ЕДИН ИЛИ ПОВЕЧЕ ЕЛЕМЕНТА НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ВЪЗПРОИЗВЕДЕНИ ? А тези канали са ми платени ?!
Аз гледам ЕОН ТВ ПВР Клиента на - ТВ Андроид 12 , 8 рам , 64 ром на версия на Коди 20.1 v.7a .
Опитах и на няколко други тв бокса със Андроид 11 , и със ТВ Андроид 11 , както и на телевизор със ТВ Андроид 10 , навсякъде е все същият проблем !
Опитах да го подкарам и на Коди 20.1 v.8a на ВСИЧКИТЕ изброени по-горе устройства , но листът ми със каналите НЕ СЕ ЗАРЕЖДА - остава празен , затова остана го гледам на тази версия на която ми работи. Питането ми е защо тези 5 канала не ми тръгват , от къде може да е проблема ? Всичко останало ми е ок , което е платено - работи . Моля за вашата помощ . Благодаря предварително .